• DrRatoljub
    943
    Pašalić je uvijek davao sve od sebe za repku. I igrao di god ga je Dalic stavio. Svaka čast.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Ma Pašalić je ekstra zahvalan igrač
  • Xpert1992
    628
    Ovo je dobar gol!
  • Thor
    2.7k
    Bome ju je dobro zavuko,svaka cast
  • Mlađi referent
    15.6k
    Znam da ga ljudi ne vole, ali od ova tri napadača meni se na terenu najbolji čini Musa tj. mislim da je njegova brzina značajnija od ovog kaj nam donose Budimir i Matanović.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Kako je iritantan ovaj komentator, nadam se da ga nikad više neću slušati.
  • vjeko1701
    25.1k
    Zato mi je neumjesno uspoređivati Pašalića s nekim drugima u reprezentaciji. Kolko god na mahove zna izgledati kao strano tijelo na krivoj poziciji, al ipak zna imati konkretan doprinos, potez...za razliku od nekih od kojih nikad nema ništa, kakve god sezone imali u klubovima.
  • Droljo
    28.5k
    Lik zabije kad god uđe u igru. Čudo! Još ga nije bilo u 16 valjda niti jednom od kad je u igri. Frajer dođe u box i ubije golmana. Svaka čast.
  • Crni86
    22.1k
    zna izgledati kao strano tijelo na krivoj poziciji,vjeko1701

Za to nije on kriv

Pasalic je ekstra igrac i on je totalno neiskoristen u nasoj repki. Ovaj gol pokazuje gdje je on najopasniji.
  • ElDorado
    11.4k
    Nije he svejedno he da li he na svjetsko he prvenstvo he idemo he…. Daj se ugasi
  • KtcGoat
    5.7k
    DA VAS CUJEM
    Tko vam je gori?

Šepat ili Forjan?!
  • Mr Anderson
    19.6k
    Fruku se vidi na faci da je presretan kaj nije dobio ni minutu u dvije pripremne utakmice.
  • vjeko1701
    25.1k
    Za to nije on kriv

Pasalic je ekstra igrac i on je totalno neiskoristen u nasoj repki. Ovaj gol pokazuje gdje je on najopasniji.
    Crni86

Slažem se, ne krivim njega. Samo komentiram da unatoč tome opet napravi nešto.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Ime i prezime ovog komentatora? Da znam da ubuduće.
  • Noel
    21.6k
    Tolko o našim napadačima u ove dvije pripremne tekme. Sve kaj su mogli su fulali. Dok čovjek koji je zabio 40 golova ove sezone nije pozvan jer je jaka konkurencija jel..

Budimir kao forte igra glavom, u ove dvije tekme je dobio 2,3 savršene lopte na tu svoju glavu i naravno fulal je.

Ne trčimo, svi izgledaju mrtvi, jako loše ovo izgleda nadamo se boljem SPu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.