• KtcGoat
    5.7k
    Bosanci imaju problema sa upadanjem navijaca u hotel i malteriranjem igraca, nadam se da nasi americki Hrvati nece biti tako pomahnitali
  • KtcGoat
    5.7k
    Izbornik Lionel Scaloni u predstojećim izazovima neće moći računati na 27-godišnjeg braniča Leonarda Balerdija, koji će zbog teške ozljede na treningu argentinske reprezentacije propustiti cijeli turnir.
  • Mr Anderson
    19.5k
    Kud ide ovaj svijet, to je strašno. Smeta ih vikinška povijest jer ističe previše muškosti? Da su se slikali u rozim suknjicama i s torbicama u rukama vjerojatno bi bili oduševljeni.
  • Hnlovac
    6k
    To ti je digitalno doba gdje svatko svoje mišljenje plasira u eter. Prenapuhano, 99% ljudi je oduševljeno sa Vikinškim predstavljanjem, pogledajte komentare ispod 433 i ispod više manje svake objave na mrežama

Novinari ovo pišu za klikove i lovu naravno, a ljudi se pecaju i svađaju, a lova od klikova ide
  • Tom Hanks
    5.3k
    I kod njih kao i kod mnogih je slučaj da ovo dolazi od domacih ljudi,baš posebna sorta bagre
  • Dino
    5.5k

Aj dobro, barem nismo jedini koje ljevicari tjeraju da se srame vlastite povijesti...
  • KtcGoat
    5.7k
    Gledam BiH-Panama na Bht1, kakva je ovo slika krv ti jebem hahahahah
  • criticus
    8.1k
    Ja tek sad gledam ko igra za tu Panamu. Pa ovo je poluamaterski nivo. Ako ne dobijemo hendikepom to je debakl.
  • fakin
    4.7k
    pa to govorim, panama igra poluprofesionalni nogomet, gana ide na prvenstvo bez najboljih igrača jer su se svi ozljedili, a engleska bez dosta svojih zvijezda. i još većina trećih ide dalje.

a naš vrli izbornik kaže da je cilj proći grupu. u sistemu gdje od 48 reprezentacija 32 prolaze dalje i u uvjerljivo najlakšoj grupi u povijesti velikih natjecanja naše reprezentacije.

zaista ogroman uspjeh bi bio proći skupinu.
  • Kumerle
    2.9k

Slika kao na PES-u kad postaviš "broadcast" :rofl:
  • ElDorado
    11.4k
    Iran have been told they must enter and leave US soil on the same day of matches while ‘integral’ members of their coaching staff have been denied visas to the World Cup. Iran – whose group matches are in Los Angeles and Seattle – were due to stay in Tucson, Arizona but will now fly in.
    US officials said visas have been issued to all players and ‘necessary support staff’ ahead of their June 16 opener.
    They added that Iran would not be allowed to ‘abuse this system to sneak terrorists into the United States under false pretences’.
  • Sibirski plavac
    9k
    Neke moje prognoze za svjetsko:
    prvak- Španjolska
    srebro- Portugal
    bronca- Hrvatska (ovo je više želja i sanjarenje nego neka realna prognoza, nadam se da ćemo opet uzet medalju, to bi bio fenomenalan uspjeh, i onda nakon toga Linolada komotno može dati kormilo repke nekom drugom)
    Najbolji strijelac- Kane
    Najbolji mladi igrač- Yamal
    Najveće iznenađenje- Japan
    Najveće razočarenje- Francuska (imaju bolesnu napadačku liniju, ali u ostalim dijelovima terena, pogotovo u veznom redu, nije to moćno kao nekad, mislim da neće ni medalju uzet)
  • fakin
    4.7k
    ja stvarno ne vidim kako ćemo mi napraviti ikakav uspjeh na ovom prvenstvu, želim to, ali jednostavno ne vidim kako, nama lijevog beka igra luka sučić.

od 26 igrača došli smo s 1 desnim bekom i s 0 lijevih bekova. da ne govorim da su igrači u top formi poput belje, stojkovića i smolčića izostavljeni s popisa.
    mi nakon prolaska skupine 99% idemo na portugal ili kolumbiju i tu ne vidim kako ćemo proći to.
  • Sibirski plavac
    9k

Ako se jednoj Grčkoj sve poklopilo 2004. a daleko su bili od neke moćne repke čak i po imenima, Portugalu se poklopilo 2016. koji također nije imao na papiru neku bolesnu ekipu, mučio se u grupi i na kraju ju prošao samo radi pravila da prolaze i neki trećeplasirani, i onda u finalu ozljedi se Ronaldo a gol za povijest da lik koji zabija svake prijestupne, valjda će se jednom i nama tako nešto poklopit iako na papiru nismo ni blizu nekim repkama, barem po imenima.
  • Dzoni
    6k
    Već nam se 2 put poklopilo, negdje niz mora stati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.