• deda
    46.1k
    Iranska repka je u nepravednom položaju i tu je kraj priče o sportu. I to je krivnja FIFE. I zemlje kojoj je dana organizacija.
  • cibona
    8.2k
    Podrška iranu, puno sreće i nadam se da će na svjetskom dogurati što dalje. Više nego išta volio bih vidjeti face korumpiranih zločinaca dok gledaju kako iran niže uspjehe i ruši sva očekivanja.
  • Džudžan86
    321

Steta sto to nece vidjeti svi oni koje je taj islamski teokratski rezim osudio na smrt
  • ZgDLions
    1.7k

Neće ni one curice kaj su ih ameri oslobodili od djetinjstva.
    Inače, kak stoji Iran, oni su prolaznici na sp ili imaju kakvu takvu repku?
    Osim europe nije da pratim ostatak.
  • Hnlovac
    6k
    Za jako puno underdogova i slabijih repki cu navijat ovo prvenstvo, ima dušu kad jedan Uzbekistan dođe u SAD iz onih stepa i raspadnutih sovjetskih bunkera i igra protiv zvijezda iz Portugala. Također i Curacao i Cabo Verde. Lijepe priče

Također sretno i Haitiju, taj narod je toliko propatio, nek se bar vesele koji tjedan uspjesima na svjetskom

A kod navijanja protiv, pripremam veliki hatewatch protiv Brazilskih cigana, Argentinskih cigana i Marokanskih cigana
  • über alles
    2.8k
    Jako za Argentinu i ekstra jako protiv svih kozojeba !
  • Džudžan86
    321

Specifiziraj o kojim curicama se radi?
  • cibona
    8.2k
    Neće moći vidjeti niti 162 ubijene djevočice u rasponu od 7 do 12 godina koje su žrtve američko-cionističkog nametnutog rata i terora.

Vidim da me kolega @ZgDLions preduhitrio. Hvala.

Inače, kak stoji Iran, oni su prolaznici na sp ili imaju kakvu takvu repku?ZgDLions

Iranci su suvereno prošli kvalifikacije osvojivši uvjerljivo prvo mjesto i prolazak skupine im ne bi trebao predstavljati problem. Za dalje ćemo vidjeti. U skupini igraju protiv Belgije, Novog Zelanda i Egipta.
  • ZgDLions
    1.7k

Belgija mi se čini jako dobra, a Egipat je koliko se sjećam nekaj predstavljao u nogometu, jedino ako su potonuli.
    Ovo prvenstvo mi je zbog vremenskih zona manje napeto, a i tih sto repki na njemu me umara.
    Pratit ću pokoju i rezultate, pa se valjda kad malo prorijede ove slabije uključim aktivnije.
    I meni je euro nekako draži, ali u sezoni kiselih krastavaca dok Dinamo ne krene ubijat ću vrijeme sa ovim.
    :smile:
    Ovo sa Iranom mi je jedna od čudnijih priča.
    Ljudi se doslovno ubijaju i onda oni kod amera doma igraju nogomet.
    Jel ima šanse da se negdje u turniru preklope, da cirkus bude do kraja?
  • Džudžan86
    321

"Nametnuti americko-cionisticki rar i teror" je terminologija iz koje vidim da daljnja rasprava nema smisla :up:
  • cibona
    8.2k
    I hvala ti na tome.
  • FelceAzzurro
    1.7k

Vidim zanimljivo u Draženovom domu
  • cibona
    8.2k
    Ljudi se doslovno ubijaju i onda oni kod amera doma igraju nogomet.ZgDLions

A gle, iranci s razlogom tražili da uopće ne igraju na američkom tlu i da se prebace u meksiko, međutim FIFA ih je odbila, ali im je ponudila smještaj u drugoj državi i oni su to prihvatili. Nisam popratio mogu li se susresti s amerikancima u daljnjoj fazi natjecanja, ali čisto sumnjam da će do toga doći.

Ovo prvenstvo mi je zbog vremenskih zona manje napeto, a i tih sto repki na njemu me umaraZgDLions

Vremenska zona mi čak i nije toliki problem, više me zamara povećan broj sudionika. Da stvar bude gora, za iduće svjetsko najavljuju dodatno proširenje od 64 reprezentacije. To bi bilo suludo.

Svjetsko prvenstvo mora biti prestiž, mjesto gdje se susreću najbolji od najboljih. Trebale su ostati na 32 reprezentacije i kraj priče. Međutim, novac je važniji od razuma...
  • cibona
    8.2k
    Vidim zanimljivo u Draženovom domuFelceAzzurro

Nisam na ciboni danas, u varaždinu sam gledam repku. Se vidimo na tekmi večeras?
  • FelceAzzurro
    1.7k

Čekam rebarca u Texasu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.