• NitkoBitan
    36.9k
    Meni je Cmrečnjak OK, dečko ima neku emociju, vidi se da voli i zna nogomet, gušta u HNLu...dragošlapa

Zagrepcanin koji se boji reci da je Dinamovac jer se ne zeli nikom zamjerit, FUJ! Ne znam je li gore to ili da je iz Zagreba a ne navija za Dinamo, jedno od tog dvoje on uglavnom je.
  • Ritam Ulice
    3k
    Lik je ulizivačka kujica, papak kaj se šlihta tovarima
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Komentatori na HRT-u za SP:

Željko Vela
    Ivan Hodoba
    Zoran Grgić
    Mario Glavan
    Toni Živković
    Marko Šivak
    Robert Jelečević
    Viki Ivanović
    Luka Petrinec
    Andrija Cmrečnjak
    Stjelan Balog
  • prefontaine
    9.3k
    Matero moja draga, pa radije ću slušat ženino zvocanje nego gore navedene "komentatore"
  • KtcGoat
    5.5k
    Ima par dobrih
  • Eduardo
    29.5k
    Željko Vela
    Ivan Hodoba
    Zoran Grgić
    Navijač Dinama

Vela je tovar, ali je sjajan komentator. Hodoba mi je top, ima mi super ugodan glas... njih dva kad rade prijenos zajedno su odlični. I Grgić mi je isto dobar. Istina da je malo brz na jeziku, ali jako dobar komentator.

Osobno, na listi mi nedostaju Filip Lukaček i Filip Brkić koji mi je skroz dobar u prijenosima Francuske lige.

Viki Ivanović i Stjelan Balog su mi strana tijela tu, pojele su ih godine, a nikad mi nisu niti bili zanimljivi.

Matero moja draga, pa radije ću slušat ženino zvocanje nego gore navedene "komentatore"prefontaine

Daj molim te baci par imena koja bi te zadovoljila.
  • KtcGoat
    5.5k
    Meni je Glavan takoder dobar, osobno bi Čampu volio vidit na listi
  • Droljo
    28.4k
    Čampa mi je bio drag na radiju još dok je komentirao ali sad na arenama se pogubi. Nema pojma šta se dešava na terenu. :lol:
  • KtcGoat
    5.5k
    ima seksi glas, to je dovoljno
  • rioda
    16.6k

Pogubio se i na radiju, samo ti nisi vidio kaj se događa na terenu :rofl:
  • Danko
    3.2k
    Mario Glavan je dobar komentator.
  • prefontaine
    9.3k
    Daj molim te baci par imena koja bi te zadovoljilaEduardo

Drago Ćosić, Božo Sušec, Ivan Blažičko, Igor Štimac.
  • Eduardo
    29.5k
    Božo Sušec ima 80 godina. Shvaćam nostalgiju, i meni je nekad bio jedan od najboljih komentatora. Isto vrijedi i za Dragu Ćosića, čije je arlaukanje obilježilo mnoge prijenose i lagao bih kad bih rekao da nisam uživao u prijenosima reprezentacije. No vremena se mijenjaju i teško je živjeti od stare slave. Drago bi možda još nešto mogao i dati, ali za Božu je vrijeme da ostane u legendi.
  • Markelo
    3.8k
    Doveli su dobru postavu komentatora za Sp, tu se Hrt-u nema šta prigovorit. Mislim, sve je bolje od toga da hrt crpi komentatore iz unutarnjih rezervi jer tamo ima toliko netalentiranih komentatora sa netelevizičnim glasovima da ne znam kako su uopće mogli dobit taj posao.

Što se tiče komentatora u studiju, tu će biti tanko. Ne znam kako Bjelicu nisu uspjeli angažirat s obzirom da nikoga ne trenira. Njegove analize utakmica su mi bile uvjerljivo najzanimljivije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.