• ZG plavi 01
    305
    Kramaric, Modric, Baturina te kaj si reko Sucic i Vuskovic te dodaj da to Gvardiolu najbolje pase tako da to je 6 prvotimaca. Jedino kaj je Linolada cuo jucer u novinama za formaciju od 3, da imamo nekog boljeg trenera recimo Kovaca, letjeli bismo u 3421 formaciji
  • Pacho
    17.8k

Dalibanovo kuhanje:

wfxSiB.gif
  • Hnlovac
    5.9k
    Zaslužio je Lakaka gol
  • Peškaman
    9.2k
    Spori, previše igrača koji igraju iste pozicije,izmišljanje pozicija igračima.
  • Danko
    3.2k
    nego jedan Moro,koji nit je ikad ista odigrao nit će bit neka bitna rola u ovoj reprezentaciji.krvaveoči

E pa to, i ne samo moro , isti kurac i vlašić i pašalić i još neki
    Pa daj zovi nekog novog, pa postoji šansa da će eksplodirat , donijet nešto, za ove znaš da neće donijet ništa
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Jos jedan turnir u kojem cemo ic na 0 0 i na penale. Samo sto nam nosioci vise ne mogu iznijeti 120 minuta
  • Noel
    21.5k
    Kramaric, Modric, BaturinaZG plavi 01

Hoffenhaim i Como igraju sa 4 iza. 4 3 2 1 - 4 3 3 varijacije.. Hoffenhaim zna nekad divlju formaciju bacit pa i sa 3 iza ali osim Sučića Vuškovića i Modrića ovu Dalićevu ideju nitko ne igra.
  • Mulec86
    472
    Grozno,umorno i beskrvno. Sjeo bi nam veznjak ko Stojkovic ko budali samar to valjda svi vide osim jednog covjeka no dobro.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k
    Biti će lepo u Amerika...

majke-mi-znaskako.gif
  • ElDorado
    11.3k
    Kae najgore lik ce se poslije vaditi da su nam igraci stari, ozljedjeni i ne igraju u svojim klubovima
  • GOAT
    7.9k
    Najgori video na internetu, bez konkurencije :cry: :cry:
  • Archangel
    110
    prvih 60 min je bilo više manje ok s prvom momčadi. Barem su Belgijanci bili uglavnom bespomoćni. Primljeni gol je prvenstveno Šutalova greška. Ovo poslije toga je komedija i doslovno ništa ne znači jer je Dalić samo išao dati svima minute jer zna da za vrijeme svjetskog će mu igrati cijelo vrijeme istih 16 igrača
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Kakav 2002. turnir u najavi. Samo jako Daliban
  • ZG plavi 01
    305
    mozda su nekaj promjenili, ali Hoffenheim je godinama igrao sa 3 od iza, Kramaric je uvijek tu igrao neku desetku, poludevetku, Como je znao igrati sa 3 ove sezone protiv jacih
  • Thor
    2.7k
    Decki moji,ak tu ne mogu nac svoje mjesto Stojke,Miske i Beljo onda sam ja trajvan!!!! :roll: boze dragi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.