• CastAway1986
    5.7k
    Ako odrade kvalifikacije i uđemo u Ligu prvaka to je druga prica ,ma sto se Sergija tice tu vjerujem u dobru odstetu ,vise mi odsteta za Valinčica je upitna pogotovo cifra od 15M koju spominje njegov menadzer
  • vjeko1701
    24.9k
    What? Are we selling Samy Mmaee? Oh God, he's a baller!Filip Međimurje

Goodbye Champions League I guess.
  • rokikaciga
    14.4k
    Morisa ne bih prodavao ovo ljeto jer mislim da mozemo izvuc na zimu barem 5 milja vise i jer ce Noa bit spreman za prvu ekipu do zime. Nadam se da ce sredit glavu i vratit se u jesensku formu
  • don
    20k
    a koliko ti mislis da mozemo uzeti za Sergija i Morisa s obzirom da 20% ide Barci a 15% Istri.CastAway1986

i odakle ti sa sigurnošću znaš te podatke? I naravno da ne mislin na te cifre ovo lito, već iduće sa igranjem Lige prvaka. Zato i pišen već par miseci da će bit ogromna greška prodat Domingueza ovaj prijelazni rok.
  • CastAway1986
    5.7k
    ne mogu reci da je to tocno tako ali mediji upravo te postotke su vise puta objavili pa pobogu valjda ima neke istine! S druge strane ja sam komentirao ako prodaje budu sad jer najvise se klubova zanima za njih dvojicu ako.je vjerovati medijima..
  • Thor
    2.7k
    Ak neko oce platit,super
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.