• prefontaine
    9.3k
    Ne treba licitirati imenima, već pozvati eminentne ljude nadležne za aktualna i goruća pitanja oko klubamasacusec

Tako je. Ja sam se malo zaletio kad sam rekao kako želim Bobana.

Sad ću se ispraviti, na Zoni Podcast želimo:
    • Predsjednika kluba
    • Članove uprave
    • Predsjednika, zamjenika predsjednika, te sve članove nadzornog odbora
    • Trenera
    • Pomoćne trenere
    • Igrače, s tim da prednost imaju igrači s većom minutažom.

Nadam se da je ovaj moj prijedlog dobar i da će ga cijenjeni podcasteri uvažiti i voditi se njime prilikom slaganja rasporeda za sljedeće epizode.
  • fakin
    4.6k
    Dajte nam Mudražiju! To ce vam biti najgledaniji podcast
  • crophantom
    4.7k
    Naručite kipiće s Temua i pošaljite ih igraču koji dobiju nagradu za igrača sezone Zona Dinamo podcasta, to ce im biti najdraži trofej.

I ne govorim to samo zato da Mišić konačno od nekog dobije tu nagradu.
  • Droljo
    28.3k
    Možda stvarno jednu epizodu pokloniti forumu. Prisjetiti se nekih vrhunskih zajebancija, raspraviti o forumskoj skaut službi, neke slike i video uživo prokomentirati i sl. bar zona daje materijala svakodnevno. Proći sve rovove iskopane ovod itd...
    Za gosta predlažem zdravka mamića.
  • Burek1983
    7
    Kucamo na vrata zaboravljenih asova
    - lagani pregled od 80-tih do danas,gdje su bili nakon Dinama,što rade danas,itd...
    - Probat doći u kontakt s nekim od njih,snimiti kratak razgovor...
    - Hernan Medford,Mikulenas,Juan Carlos Muñoz,Carlos,Junior Fernandes,Dodo,Migliore ...ma svi do koji se može doći
  • Mali Zeus
    21.4k
    Dajte nam Mudražiju! To ce vam biti najgledaniji podcastfakin

Oće k.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Možda stvarno jednu epizodu pokloniti forumu. Prisjetiti se nekih vrhunskih zajebancija, raspraviti o forumskoj skaut službi, neke slike i video uživo prokomentirati i sl. bar zona daje materijala svakodnevno. Proći sve rovove iskopane ovod itd...Droljo

e tako nešto, specijal Zona, proći najbolje postove, pričati o legendarnim temama, tko je najbolji, a tko najgori insider. Specijal gost @Paggini
  • austrijanac
    11.3k
    Znam da se bili limitirani studiom, ali bi volio vidjeti više grafika i statističkih usporedbi.

Pritom ne mislim na šture Sofascore grafike, mislim da se za jedan klub (Dinamo) moze napraviti nesto detaljnije i tocnije.

Isto tako, znam da radi tv prava se ne mogu prikazivat highlightsi, ali bilo bi odlicno kad bi se moglo ubacit nekako golovi (posebni trenutak) s kadetske ili pionirske tekme.

I sam je @Niko1986 komentirao da su nam mlade dobne skupine slabo praćene pa eto.

Samo mali prijedlozi, a da nisu dovedi Capellasa i Vlaovica da mu prevodi.
  • Crni86
    22k
    Po meni je top sta ima na forumu clanova koji ubijaju s nekim podacima i da u suradnji s njima da se ti podaci onda izlazu i na zona podcastu. Od @Krizy statistickih podataka i da se poetncijalno podaci eksluzivno objave u podcastu dok taktickih analiza @Tranzicijski Napad pa do nekih scout prijedloga od @Omake. Naravno decki bi morlai bit za to.

Ti postovi na forumu daju odusevljenje i mozda da se pojedini materijal u dugovoru s njima izlaze eksluzivno na podcastu, pa da se onda objavi kasnije i na forumu.

Nekako mislim da bi to diglo podcast na novu razinu (dalo bi podcastu vise dimenzija), a opet bi bio poseban jer bi clanovi foruma uspjeli pridonijeti podcastu sto je u svijetu opet rijetkost.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Možda neki dio kao najbolje objave s društvenih mreža, dinamove i općenito. Da ne bude samo razgovor i pitanja i odgovori. Možda i neke nagradnjače organizirati itd.
  • rokikaciga
    14.4k
    Mozda ubaciti, pogotovo kada je gost u pitanju, nekakav "kviz". Ima npr football bingo, ili one piramide gdje moras staviti top 10 igraca npr strijelci u derbijima sa Hajdukom i slicno. Mislim da bi donjelo malo dinamike da nije samo razgovor
  • mali M
    9.9k
    Ja imam prijedlog za studio... Opet ponavljam, uređenje studija napravite parcijalno i dajte nam da tako financiramo.. napišite koliko love i za što trebate/mo i skupljamo..
    ovako je teško raditi neki fundraising bez cilja ili vidljive aktivnosti.. ljudi kad vide za što skupljaju i ako redovito javljate koliko je prikupljeno za to i to, tj. koliko još fali, potegnut će..

Isto ovo za niveliranje.. nama/meni je ovo prvi glas da to trebate, češće javljati gdje je zapelo i u kojem je stadiju...
    Ne znam dal vam je bed tražiti ili imate osjećaj da ne želite "žicati", ali nema toga u fundraisingu, vi znate za što skupljate, mi znamo za što dajemo i nema tu nepotrebnih obzira!
    Neka netko od vas ili nekog vi zadužite, stalno vodi evidenciju na forumu kako stojimo, gdje je zapelo, što je slijedeće itd.. šta ćemo skupljati za mikrofone ako još nemamo ni za bužire (karikiram)...
    Dal se vodimo nakanom darivatelja (ako netko napiše "za zvučnu izolaciju" da samo na to trošimo) ili bacamo u bunar za sve u đuture?

Brzo se to sve da samo se treba strateški posložiti.. I pokoja slika, ljudi vole vidjeti fizički kako nešto napreduje ili gdje stoji, to uvijek daje poticaj..

Eto par mojih prijedloga, a da nisu gosti...
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube