• Tom Hanks
    5.3k
    Na fb stranici Arsenal balkan page se u komentarima vode bitke sa PSG balkan među velikim navijačima dvaju klubova.Zanimljivo stanje uma
  • Jurki
    25.5k
    balkanTom Hanks

Zanimljivo stanje umaTom Hanks

Mislim da je sve i vise nego kristalno jasno.
    A niti ce jedni vidjeti uzivo onu hrpu našvasanog železa, a bome ni drugi nece vidjeti uzivo hrpetinu pokradenih stvari iz britanskih kolonija.
  • ZG plavi 01
    300
    jednom sam imao raspravu s jednim takvim "navijacem" Barcelone i ja mu kazem ako si toliki navijac daj si kupi clanarinu, naravno da se jos uvijek nije uclanio hahahah
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Mene samo zanima koji je razlog tim ljudima koji briju na neki strani klub, zašto ne žele primarno navijat za neki domaći klub? Kaj im se desi da toliko zavole nešto strano i miljama udaljeno od njih, a neki lokalni klub ili bilo koji domaći klub ih apsolutno ne zanimaju.

Baš me zanima njihova reakcija nakon Oršinog gola. :rofl:
  • ZG plavi 01
    300
    ja znam da postoji jedna grupa Real Madrid Alemania, da u Njemackoj di se u najmanjim selima navija za lokalni klub ti ides navijat za Real, ja to ne kuzim. I kao bili su sad na Alianz Areni jer Real nemre iz Spanjolske dovuc 200 gostujucih navijaca...al jebiga, tih par klubova ima ogromne internacionalne fan baze i to se nikad ne bude promjenilo, najsmjesnije mi je bilo kad je predsjednik Venezuele otvoreno rekao da navija za Barcelonu, ajde sad zamislite da kod nas to kaze Plenkovic ili Zoky, pa mediji bi ih razapeli...mislim da kod nas toga danas ima manje nego prije 15 godina jer je liga ojacala, Dinamo je ojacao, prije 15 godina nit nam je liga bila dobra, nit je klub bio u dobroj poziciji, nit je marketing bio dobar. Jednostavno danas su vece sanse da ce klinac od 5 godina pocet voljet Dinamo nego tamo 2012. kad bi na Porto u ligi prvaka doslo 7k ljudi. Isto tako nece klinci iz Istanbula pocet navijat za Real i Barcu jer tamo ima jaka lokalna nogometna prica, ali klinci iz Nigerije i Bangladesa budu jer u tim drzavama nikog nije briga za lokalni nogomet
  • deda
    45.9k
    Postoje jednostavno pratitelji LP koji ne prate HNL. To su uglavnom "navijači" tih stranih klubova. Znam ih par u Bj i niti jedan nije bio na utakmici kluba za koji kao navija. Teško je to psihološki objasniti. Takvi su ljudi jednostavno.
  • Paggini
    85.9k
    Vrlo kmetsko ponašanje, sve u svemu
  • GOAT
    7.8k
    Razumijem simpatije prema povijesno uspješnim klubovima do neke mjere ali tko se sjeca anzhi makhachkala balkan fans? stranica još uvijek postoji na fejsu hahahaah
  • Paulie
    1.3k
    jbg tak ni 99% ljudi ne moze shvatit kak se nekom da utorkom u bjelovar po kiši na 1/16 finala kupa, ima nas svakakvih al rijetko ko je normalan :joke:
  • deda
    45.9k
    Vjerujem da bi se broj takvih ljudi radikalno smanjio kad bi Hr klubovi postizali značajnijevrezultate u Europi.
  • ZG plavi 01
    300
    ali mislim da su to rage bait stranice isto kak je netko napravio Bodo Glimt balkan fans ili Al Hilal, jednostavno sprdacine.
  • Paggini
    85.9k
    Benevento Balkan Fans i Al Hilal jedine priznajem od tih balkan fans stranica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.