• Crni86
    21.9k
    Arteta je tovar 1/1, plakanje zbog sudenja odmah nakon utakmice, ukradeno pokradeno. Ja u zivotu nisam vidio bolje sudenje. Siberet je kraljina i mozemo bit zahvalni sto smo ga mogli gledat i da sudi jedan nas derbi.

Frende lezali ste 60 minuta, odugovlacili, bojali se igrat, imate jedan udarac u okvir u 120 minuta, 4 udarca u 120 minuta, 25% posjeda lopte… da ste svu energiju koju ste ulozili na mahanje rukama i pritiskanje sudaca ulozili da igrate mozda bi i bilo kaj od vas

Nisam do sad pratio Artetin rad i izjave, al nakon ovog mi je postao rijetko odvratan lik. A puno toga govori sta velka vecina navijaca nikad ne bi navijala za klub kao sto je PSG, al Arteta je i to uspio promjenit.
  • Peškaman
    9.2k

Normalno da će biti i treba biti,finale je LP,klub ti igra finale.
    Vrlo vjerojatno bih u situaciji da Dinamo igra finale prošverco s Ljubušacima VBR na stadion pa bi ga poslije sastavljali po tribini.
    Ove debilne amero-priče ne prolaze u Europi.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Imam prijatelja koji simpatizira Arsenal i jednog koji simpatizira Chelsea, ovaj navija za Arsenal jer su mu uvijek igrali lijep nogomet, a drugi za Chelsea zbog Lamparda, apsolutna glupost.Keyser Soze

Simpatizirati neki klub, pa čak i više njih u raznim ligama je ok, ali baš sad navijat srčano za neki arsenal real liverpool kao sto recimo mi navijamo za Dinamo ili magarad za Hajduk, e to mi nije jasno. Znam i ja jednog takvog "arsenalovca" koji je odmalena za arsenal i recimo 2015. i 2025. kad smo igrali s arsenalom oba puta mi je rekao da kao i uvijek želi da arsenal dobije. "Jebe mi se jel s druge strane real liverpool ili dinamo, arsenal je moj klub kojem želim sve pobjede". Tak nekak je rekao. To mi stvarno nikad neće biti jasno. Simpatiziram i ja u skoro svakoj ligi petice neki klub, ali baš sad da ću protiv Dinama navijat kad se susretnu s njima, naravno da neću. Za ove arsenalovce, realovce, chelseajevce i ostale očito to ne vrijedi....
  • NerminB
    1.5k
    Al sta rade ovi majmuni po parizu, jel moguce ovo
  • Jaro
    12k
    isti kurac i kad Lakersi osvoje NBA - svim tim proslavama je jedno zajednicko....
  • javolimtebejako
    5.1k
    sad tek vidim, koji kurac je travis scott radio u studiju sinoc

na sta ce tek licit ovo svjetsko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.