• Nogo
    11.1k
    Povratak "Mr. Derbyja" u Zagreb

• El Arbi Hilal Soudani, poznat kao "Mr. Derby" i legenda Dinama, vraća se u Zagreb i pridružuje ambicioznom klubu Kustošija.

• Soudani je u pet godina u Dinamu odigrao 197 utakmica, postigao 86 golova i osvojio osam trofeja, uključujući četiri naslova prvaka.

• Nakon epizoda u inozemstvu, Soudani se vraća u Zagreb kako bi nastavio živjeti ovdje i svojim profesionalizmom pojačao NK Kustošiju.

https://www.24sata.hr/sport/mr-derby-sluzbeno-u-novom-klubu-vracam-se-zagrebe-tebi-1131059?24sata_ref=article_sidro_naj
  • Omake
    17.7k
    Kolike su šanse da izbaci hajdug iz kupa sljedeće sezone hahaha
  • DrRatoljub
    904

Još mi se čini da se pogoršao. Ne znam je li to do godina ili kaj...
  • Jurki
    25.5k
    da se razmemo Joe Šimunic je dao puno za repku, odigral je i dobrih utakmica za Dinamo i za taj dio stvarno respekt s moje strane.
    Ali jebemu mater tu si vec kak dugo i da tak lose pricas hrvatski.
    Ovo mi vise izgleda kao kurcologija kojom hoce pokazati da je on naš ali da je dosel iz "down under" i kak moramo biti sretni kaj je netko od zdola dosel u Hrvatsku.
    Isti kurac kak i s preimenovanjem kategorija pionira u u15.
    Svi mi znamo kaj su pioniri, kadeti i juniori.
  • plavi72
    2.6k
    Dobar članak (intervju) u sn Bore Cvetkovića(Lane s Korane) ,koliko i danas cijeni Dinamo i Zagreb :up: !
  • ElDorado
    11.2k
    Na proslavu i po svoju medalju došao je i Leon Jakirović, koji je tijekom sezone prešao u milanski Inter. Pripala mu je i medalja za seniorski naslov, sad i za juniorski

Bljuv
  • DerHerrKool
    1.1k

Kad se tak naslovi uzimaju, pa mu ostane taj naslov jedini seniorski kaj je “osvojio”
  • fakin
    4.5k
    Koliko igraca ce dobiti medalje za naslov?
  • Jurki
    25.5k
    Rađe bi dao medalju domaru, vozacu busa, tetama spremacicama, kuharicama nego igracima koji su otisli iz kluba u polusezoni.
    Nadam se da dogodine nebu ovakva praksa da se medalje daju ko bomboni.
  • Ludovic IX
    11.7k
    medalju zaslužuje svaki igrac koji je igrao makar minutu u sezoni..

Ne mislim na sjedenje na klupi
  • Eduardo
    29.4k
    Carlos komentira objavu na zoni :lol:
    gfrxeyj3flh486ga.png
  • Nogo
    11.1k

Meni je ok i super da bivši igrači dođu po medalju pogotovo recimo Kule, ali ne znam zašto za svakoga skoro ide posebna zahvala?? Šta je to Jakir mlađi napravio da mu treba zahvaljivati toliko?
  • miro
    9k
    možda je nagovorio tatu da uzme Mmaea
  • Nogo
    11.1k

Ili Hoxhu :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.