• Nogo
    11k
    Povratak "Mr. Derbyja" u Zagreb

• El Arbi Hilal Soudani, poznat kao "Mr. Derby" i legenda Dinama, vraća se u Zagreb i pridružuje ambicioznom klubu Kustošija.

• Soudani je u pet godina u Dinamu odigrao 197 utakmica, postigao 86 golova i osvojio osam trofeja, uključujući četiri naslova prvaka.

• Nakon epizoda u inozemstvu, Soudani se vraća u Zagreb kako bi nastavio živjeti ovdje i svojim profesionalizmom pojačao NK Kustošiju.

https://www.24sata.hr/sport/mr-derby-sluzbeno-u-novom-klubu-vracam-se-zagrebe-tebi-1131059?24sata_ref=article_sidro_naj
  • Omake
    17.6k
    Kolike su šanse da izbaci hajdug iz kupa sljedeće sezone hahaha
  • DrRatoljub
    895

Još mi se čini da se pogoršao. Ne znam je li to do godina ili kaj...
  • Jurki
    25.3k
    da se razmemo Joe Šimunic je dao puno za repku, odigral je i dobrih utakmica za Dinamo i za taj dio stvarno respekt s moje strane.
    Ali jebemu mater tu si vec kak dugo i da tak lose pricas hrvatski.
    Ovo mi vise izgleda kao kurcologija kojom hoce pokazati da je on naš ali da je dosel iz "down under" i kak moramo biti sretni kaj je netko od zdola dosel u Hrvatsku.
    Isti kurac kak i s preimenovanjem kategorija pionira u u15.
    Svi mi znamo kaj su pioniri, kadeti i juniori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.