• Dzoni
    8.3k
    Jebote jel Vušković ikad odigrao utakmicu za matični klub u karijeri, bilo Hajduk bilo Tottenham
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Kod Tottenhama sad vrijedi dava je straj. Spasili su se ove sezone, iduce nista ne prepustaju slucaju. Iako, mogli su ga ostavit za pocetak bar za klupu
  • Paggini
    101k
    bilo Hajduk — Dzoni

U hajduku je imao prosjek 4.59 kriminalna kiksa po utakmici, zato su ga i sklonili prije prodaje.
  • Dzoni
    8.3k
    U ovo sam i ja vjerovao dok nije zaigrao za HSV, mada sigurno ne bi bio ovo što je sad da je ostao dolje i bio cijelo vrijeme pod utjecajem luđaka na tribinama, a i vodstva kluba
  • ZG plavi 01
    686
    ne znam u kojem svemiru je Danso bolji od njega, ali okej, samo mi je smjesno da igraca koji je bio ma shortlisti za najboljeg igraca Bundeslige kao stoper saljes na posudbu, a ostaju ti Danso i Dragusin
  • KtcGoat
    8k
    Ma bude njemu dobro dosla jos godina bundeslige
  • Navijač Dinama
    13k
    Dragusin — ZG plavi 01

Plus Dragusin sklon ozljedama, te nije se zbog istih pokazao potencijalom kakvim su ga najavljivali. Sezona duga, plus velike su šanse da uz Romera ostanu i bez Van Den Vena, jedino ako De Zerbi nema neku divlju viziju sa Robertsonom/Spencom na lijevom stoperu, al to je onda svjestan korak u nazad.
  • NORTE
    27.8k
    Pazite ovu ludost.

Nakon 14 titula u nizu Ludogorec danas može ostati bez plasmana u Europu iako je osvojio isti broj bodova kao drugoplasirani na tablici te zabio više i primio manje golova od drugoplasiranog.

Zbog lošijeg međusobnog omjera završili su treći i trebali su ići u europske kvalifikacije za KL, ali je Cska Sofia (bivši Litex iz Lovecha!) na penale osvojio kup i time poslao Ludogorca u dodatne domaće kvalifikacije za kvalifikacije KL.

Ludogorec tako za Europu igra majstoricu protiv Lokomotiv Plovdiva koji je na penale izgubio kup.

Ako slučajno ne prođu to danas i time ne izbore ni kvalifikacije KL mislim da će to biti jedan od najluđih slučajeva u povijesti, još ķ tome toliko dominantan klub da trećim mjestom ne izbori Europu.
  • Pacho
    21.7k

Mozda dobro za nas da si sjebu koef
  • NerminB
    2.1k
    BIH Makedonija, Radeljic u prvih 11 :grin: Inace mislim da ce ovo biti kancer za oci tekma ali hajde da vidimo.
  • criticus
    9.6k

Čak i na ovakvoj utakmici možeš vidit igrača. Alajbegović baš drugačije udara loptu. Nije ni blizu gotov igrač al ogroman plafon ima.
  • NerminB
    2.1k

Alajbegovic je talenat kakav BIH dugo nije imala, pitanje je jel ikad. Nadam se da ce biti pametan sa izborom kluba.

Ev i hadzikic iz slaven b. se povrijedio
  • SanctaSanctorum
    635
    Radeljić spasio BIH 2 sigurna gola, Hadžikić na zagrijavanju na poluvremenu ozlijedio ložu i na nosilima je odveden.
  • criticus
    9.6k
    Koja tragedija za dečka majko mila. U trenutku od tog da budeš sudionik svjetskog prvenstva ko golman kojem je plafon HNL do spoznaje da sad to nikad više u životu nećeš moć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.