• Dzoni
    5.8k
    Jebote jel Vušković ikad odigrao utakmicu za matični klub u karijeri, bilo Hajduk bilo Tottenham
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Kod Tottenhama sad vrijedi dava je straj. Spasili su se ove sezone, iduce nista ne prepustaju slucaju. Iako, mogli su ga ostavit za pocetak bar za klupu
  • Paggini
    85.7k
    bilo HajdukDzoni

U hajduku je imao prosjek 4.59 kriminalna kiksa po utakmici, zato su ga i sklonili prije prodaje.
  • Dzoni
    5.8k
    U ovo sam i ja vjerovao dok nije zaigrao za HSV, mada sigurno ne bi bio ovo što je sad da je ostao dolje i bio cijelo vrijeme pod utjecajem luđaka na tribinama, a i vodstva kluba
  • ZG plavi 01
    288
    ne znam u kojem svemiru je Danso bolji od njega, ali okej, samo mi je smjesno da igraca koji je bio ma shortlisti za najboljeg igraca Bundeslige kao stoper saljes na posudbu, a ostaju ti Danso i Dragusin
  • KtcGoat
    5.3k
    Ma bude njemu dobro dosla jos godina bundeslige
  • Navijač Dinama
    12.4k
    DragusinZG plavi 01

Plus Dragusin sklon ozljedama, te nije se zbog istih pokazao potencijalom kakvim su ga najavljivali. Sezona duga, plus velike su šanse da uz Romera ostanu i bez Van Den Vena, jedino ako De Zerbi nema neku divlju viziju sa Robertsonom/Spencom na lijevom stoperu, al to je onda svjestan korak u nazad.
  • NORTE
    24.5k
    Pazite ovu ludost.

Nakon 14 titula u nizu Ludogorec danas može ostati bez plasmana u Europu iako je osvojio isti broj bodova kao drugoplasirani na tablici te zabio više i primio manje golova od drugoplasiranog.

Zbog lošijeg međusobnog omjera završili su treći i trebali su ići u europske kvalifikacije za KL, ali je Cska Sofia (bivši Litex iz Lovecha!) na penale osvojio kup i time poslao Ludogorca u dodatne domaće kvalifikacije za kvalifikacije KL.

Ludogorec tako za Europu igra majstoricu protiv Lokomotiv Plovdiva koji je na penale izgubio kup.

Ako slučajno ne prođu to danas i time ne izbore ni kvalifikacije KL mislim da će to biti jedan od najluđih slučajeva u povijesti, još ķ tome toliko dominantan klub da trećim mjestom ne izbori Europu.
  • Pacho
    17.7k

Mozda dobro za nas da si sjebu koef
  • NerminB
    1.5k
    BIH Makedonija, Radeljic u prvih 11 :grin: Inace mislim da ce ovo biti kancer za oci tekma ali hajde da vidimo.
  • criticus
    7.9k

Čak i na ovakvoj utakmici možeš vidit igrača. Alajbegović baš drugačije udara loptu. Nije ni blizu gotov igrač al ogroman plafon ima.
  • NerminB
    1.5k

Alajbegovic je talenat kakav BIH dugo nije imala, pitanje je jel ikad. Nadam se da ce biti pametan sa izborom kluba.

Ev i hadzikic iz slaven b. se povrijedio
  • SanctaSanctorum
    251
    Radeljić spasio BIH 2 sigurna gola, Hadžikić na zagrijavanju na poluvremenu ozlijedio ložu i na nosilima je odveden.
  • criticus
    7.9k
    Koja tragedija za dečka majko mila. U trenutku od tog da budeš sudionik svjetskog prvenstva ko golman kojem je plafon HNL do spoznaje da sad to nikad više u životu nećeš moć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.