• Mr Anderson
    22.5k
    Trebati će nam pobjeda protiv Španjolaca s dva razlike za prolaz.
  • mlinchica
    7.4k
    Nemamo temu Modni kutak pa ostavim ovdje.

Zanima me mišljenje masculine zone o ovoj modnoj suradnji HNSa za SP.
    Više fotografija na linku (p.s. vidi kapetana)

https://hns.family/vijesti/31186/mackage-predstavio-kapsulnu-kolekciju-u-suradnji-s-hrvatskim-nogometnim-savezom/

IMG-0949.jpg

„Ova suradnja dobro odražava ono što karakterizira našu momčad – disciplinu, zajedništvo i visoke standarde. MACKAGE razumije što znači raditi i igrati pod pritiskom i ta povezanost se vidi u cijeloj kolekciji“, rekao je izbornik Zlatko Dalić.”
  • Dino
    5.8k

Meni zgleda dosta dobro, ali ja nemam bradu do bradavica i nisam celav pa ne znam koliko ti je moj komentar relevantan.
  • DerHerrKool
    1.9k

Kapsulna kolekcija? Jebem te živote :rofl:
    Meni nikad nisu bile jasne te fore sa kratkim hlačama i onda gore jakna i pet slojeva ispod. Daj se odluči jel ti toplo ili hladno
  • Frizura Robija M
    1.1k
    „Ova suradnja dobro odražava ono što karakterizira našu momčad – disciplinu, zajedništvo i visoke standarde. MACKAGE razumije što znači raditi i igrati pod pritiskom i ta povezanost se vidi u cijeloj kolekciji“, rekao je izbornik Zlatko Dalić.” — mlinchica

Ne vidim. Modrić kao veliki fan Angus Younga planira uhvatit koncert AC/DC dok je USA.
  • mlinchica
    7.4k
    Kapsulna kolekcija? — DerHerrKool

Modni stručnjaci kažu ovako:

“Dobro izbalansirana capsule garderoba sastavljena je od univerzalnih komada poput udobnih pletiva za zimu i laganih, pamučnih komada za ljeto (recimo, obične bijele majice koja se može “provući” i u garderobi za ostala godišnja doba). Takve obične stvari uvijek se mogu malo razigrati pokojim trendovskim komadom kojeg vidimo na modnoj pisti ili u street wearu, što je najbolje napraviti u vidu kakvog detalja ili modnog dodatka. Modni stručnjaci vjeruju da se capsule garderoba može izgraditi već s desetak komada koji se zatim mogu međusobno kombinirati.”

hns:
    IMG-0951.jpg
  • NKDZ86
    10.1k
    ova slika izgleda ko da je iz 1956.
  • Droljo
    32.3k

Fali Stallone u golmanskom dresu kraj njega :lol:
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Zanima me mišljenje masculine zone o ovoj modnoj suradnji HNSa za SP. — mlinchica

Izgledaju onako kako i igraju, znači nikak. potpis: Zlatko Dalić
  • KtcGoat
    7.9k
    Od danas bi cijela ekipa trebala biti na okupu mislim
  • Noel
    25.6k

Na prvu kad sam vidio sliku uopće nisam skužio da je riječ o našima iz repke, pomislio sam da je riječ o nekakvoj slici logoraša u košuljama iz njemačkog logora 41.
  • mlinchica
    7.4k
    Ova naslovna je fakat malo “ekstremna”. Moglo se to puno bolje odraditi za potrebe fotkanja ili s boljim odabirom fotografija. :grin:
    Pogledaj i ostale s linka gore, kombinacije za streets of Philadelphia… ono, momačka, svadba dress code ideje…

pa ne znam koliko ti je moj komentar relevantan. — Dino
    Osvajanjem predictora ove sezone ostaješ zauvijek relevantan na Zoni. :strong:

Edit: očekivala sam i ekstremnije komentare.
    Malo sam čak i iznenađena blagim osvrtima.
    Evoluiranje po pitanju mode.
  • GOAT
    9.5k
    ova slika izgleda ko da je iz 1956. — NKDZ86

film montevideo vibes
  • Thor
    4.4k
    Je,dost retro kad vidis. Cca 40-50te. Na prvu nisam ni skuzil kaj uopce imaju obleceno a fotka je fakat losa. Kad sam na sluzbenom hns pogledal onak, sljakerski izgleda. Do sad smo odijela furali a sad se furamo na kao neki streat obleku. Nisam impresioniran.
    Bolje bi bilo da su bossova odijela :cool: crna,naravno.
  • Dino
    5.8k
    očekivala sam i ekstremnije komentare.
    Malo sam čak i iznenađena blagim osvrtima.
    Evoluiranje po pitanju mode.
    — mlinchica

Nekaj u stilu: prihvatljivo je nositi samo silterice, terminator naocale, majice bez rukava, izlizane traperice koje nisu preuske nit presiroke, od obuce u obzir dolaze bilo koje tenisice iz 2006., pederusa za listice iz klade i kao vrhunac mode cigara nataknuta na uho :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.