• Ljubo
    1.3k
    zato bi volio u Europi gledati njega i Belju zajedno u špici, gdje Beljo može vezati stopere na sebe i tako dati više prostora Bakraru.
  • Crusades
    25k
    U trepavicu ga je pogodio.
  • Nogo
    12.3k

Mateo Lisica | 22 | RM GNK Dinamo Zagreb

Kreativan i vrlo pouzdan desni krilni igrač. Ima elitni zadnji pas za asistencije i konstantno stvaranje opasnosti. Vrlo siguran u cirkulaciji lopte, iskustvom dobiva duele i iznuđuje prekršaje kako bi momčad napredovala. Inteligentan, discipliniran i teško ga je nadigrati.
  • Fan
    2.5k
    Od svih naših igrača, od njega očekujem najveći napredak u narednoj sezoni, dok se skroz oporavi i krene u pravi trenažni proces.
  • Mali Zeus
    21.9k
    Čisto solidna prva sezona, trebalo mu je da se malo konsolidira na početku i bio je poslije dobar, šteta za bolest, to ga je opet vratilo natrag. Da mjesta za napredak ima apsolutno, ali sve u svemu čisto ok.
  • Gemišt86
    540
    Molim te jednom u zivotu probaj jednom 1v1 probit nekog molim te, evo, toliko
  • DrRatoljub
    1.2k
    Žao mi je, čini mi se uvijek da ljudi previse pljuju po decku. Ali nije to kvaliteta za europski Dinamo
  • CerealKiller
    604
    Može on biti simpatičan i dobar dečko ali na terenu je Kastrati v2. Nikada nije imao dribling, nikada nije bio okomit i prolazi samo na brzinu da si gurne u for. Igrač za Istru ili Loksu koja igra na kontre.
  • hardek
    11.2k
    Lisica nije bio bajan, ali ima jedno 5,6 gorih od njega na terenu trenutno
  • Diavollo094
    155
    Možda bolje hvata kokoši
  • Crni86
    23.1k
    Mene uzasno zivcira njegov staav na terenu. Htio sam napisat to vec nakon prve utakmice, ali reko ajde prva tekma je, mozda los dan ili nesto.

On je zadnje dvije utakmice vise mahao rukama po zraku nego sta je igrao. Fokus na skroz krivim stvarima, igras lose, igras alibi utakmicu a svi su ti krivi osim samog sebe. U prvoj tekmi je dobio i onaj glupi zuti.

Bas sam razocaran. Ocekivao sam bas neki bum od njega ove sezone, ali ovakvim razmisljanjem ce to tesko ostvarit. Sam sebi je najveci neprijatelj bio u ove dve tekme.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Sad je svima valjda jasno da on ne može bit prvo krilo Dinama ,amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention