• Ludovic IX
    11.6k
    Rebic u momčadi sezone..

A bakrar nije
  • ElDorado
    11.1k
    Nije uredu al ok. Miške za mene apsolutno najbolji.
  • crophantom
    4.4k
    Žao mi je Mišića, svaka čast Belji, al Miške je ovo zaslužio.
  • fakin
    4.4k
    kakva ikona

berberber.png
  • ElDorado
    11.1k
    bar je fair i korektan i cestitao nam. Govna u publici toliko mrze da im je tesko i zapljeskat.
  • Ruki93
    176
    Za mene je Mišić već godinama najbolji ali ipak kad netko zabije ovoliki broj golova mora biti igrac sezone
  • don
    19.9k
    Rebić je ljudina, pogotovo s obzirom na okolnosti u kakvim se nalazi.
  • Thor
    2.7k
    apsolutno! Miske je Car! Praskacu ga svugdje i svagdje kao lokvu na plocniku nagrade,repka,zahvale a frajer je definitivno najbolji igrac lige dugo,a definitivno ove sezone :love:
  • blueslavonija
    344
    a koga boli kurac za exyu ili državu raspalu hvala Bogu prije 36 godina ??? nemoj se vrijeđat al ovo je dno dna. kineski zid prema šljamu s istoka , amen.
  • KtcGoat
    5.1k
    3 424 - SarajevoKrizy

Kako oni s obzirom na velicinu grada imaju tako ocajnu posjetu, svaki put kada vidim Kosevo i publiku na njemu to izgleda otuzno
    Pretpostavljam izostanak rezultata?
  • Krizy
    71.8k

Ne uspoređujem se ja inače s njima, ali svake godine bude usporedba tu na Zoni pa sam stavio.
  • Hnlovac
    5.8k
    vjerojatno rezultati.

Svejedno, Sarajevo kao dosta manji grad od nas ima 10 000 prosjek. A infrastruktura je skoro jednako usrana
  • ZrnTSCHeZ
    2k
    Dinamo s Bakrarom na foru umjesto Belje osvaja naslov komotno...Dinamo bez Mišića sa Soldom (ili čak "superstarom" Bennacerom) na šestici se muči s pola lige.

Za one koji padaju na brojke: Beljo
    Za one koji malo drugačije gledaju nogomet: Mišić

Kak sam nedavno već napisal:
    Miške dinamu zadnjih sezona znači više nego prime Modrić repki
  • ElDorado
    11.1k
    Ovo proljeće je odigrao svoju najbolju polusezonu apsolutno
  • Dinamosaur
    3.3k
    Malo se sve sleglo nakon feštanja, al vrag mi ne da mira pa ajd da vidim/cujem kako su hrvatske televizije to popratile u udarnim terminima sporta(dnevnik)

Kako kroje javno mijenje :chin:

Rtl- Dinamo prva vijest, lijepa reportaža sa izjavama trenera, igrača i kasnije navijača
    Nova TV- Dinamo prva vijest, reportaža i gospodin Šušnjara gost u studiju :cheer:

HRT- prva sportska vijest je: "..dobra večer, prije nekoliko minuta je završilo finale hrvatskog kupa za rukometaše".. udarna reportaža od par minuta

Pa kako vas nije sramota HRT
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.