• rokikaciga
    14.1k
    kud će Modrićvjeko1701

"BOBAN sjeo u automobil do Milana i potpisao Modrica"
  • crophantom
    4.4k
    a ja se nadam da on ide u penziju nakon SP.
    Nek se oprosti sa nekim top rezultatom s repkom, ode i poštedi nas muka.
  • vjeko1701
    24.6k
    "BOBAN sjeo u automobil do Milana i potpisao Modrica"rokikaciga

xD

Ko zna, možda je već u Milanu.
  • crophantom
    4.4k
    ma lako za novinare, mene je vise strah da Zvone pati na Luku, a uvjeren sam duboko u sebi da Modrić samo može sjebat ovu pozitivu koja se gradi.
    Nadam se da je Boban dovoljno tvrdoglav da to sreže u startu posto ga je ovaj seenao prošle godine.

A Batiju sve čestitke, bravo malac
  • vjeko1701
    24.6k
    Ma nema teoretske šanse da pristane doći tako da nemaš brige. A da Boban na svoju veliku želju to napravi, mislim da bi na svoje ime i na to kako je ispala ova sezona to bilo ok. Tak da duplo nema brige :D
  • Gringo
    892
    Luka će se sjetiti da mu je dječački san zaigrati za Galatasary...još jedna Liga prvaka i Kebab liga lagano..
  • shameless86
    1.9k
    nek ostane u usa kaj se mene tiče
  • crophantom
    4.4k
    razumijem te, al zamisli da ovu idilu, gdje se cuje samo "Dinamo, Dinamo", gdje se i Zvone povukao iza da klub izade u prvi plan, naprasno prekine "Luka, Luka, Luka" bojna s tribina i to nakon svega.
    Povraca mi se cim pomislim na to :vomit:
  • vjeko1701
    24.6k
    Hoćeš iskreno? Ne dira me to. Doći će, ostaviti pare za ulaznicu, ostaviti pare za dres, malo skandirati i to je to. Mislim, generalno, po pitanju Modrića u Dinamu sam skroz neutralan i ako je to velika Bobanova želja, neka.

Al ponavljam, nema teoretske šanse da dođe. Mislim da će odradit još negdje sezonu i to je to. Ne bi se čudio da odradi svjetsko pa ode na jednu sezonu po vreću para u SA. Sigurno još stigne tamo dobiti kojih desetak milijuna.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    nebi me zacudilo da ode u inter miami kod beckhama mislim da su oni frendovi. A i casemiro odlazi tamo. Svjetsko prolazi nema se za sta spremat dalje, jedino ako misli igrat europsko, njemu se nikad ne zna. :lol:
  • Thor
    2.7k
    Jednom sam napisao vec na temu Luke tu pa cu samo ponoviti.
    Mozda ga Predsjednik zeli. Je Luka bio nase dijete. Je igra i je od nas otisao dalje. Ali Luka nije dinamovac u smislu da gori i da obozava dinamo i siguran sam da nema tu emociju. Nista protiv Luke,neka igra koliko jos moze i gdje zeli i svaka mu cast za sve sto radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.