• DiddyGuela
    6k
    Jakir je imao nesrecu da je postao trener Dinama u vrlo slozenom trenutku za cijeli klub. Tranzicija vlasti pa onda neiskustvo/ neznanje Marica i Zajeca. Ali i u takvim uvjetima je uzeo duplu krunu.

Naravno ako cemo traziti ono sto nije valjalo - Balkani, PAOK, Bayern,Lokomotiva,Sparta... ali sigurno da je Jakir danas bolji trener nego sto je bio prije 2-3 godine. Covjek uci, razvija se i ulaze u sebe. Ne znam koliko se nasih bivsih trenera moze pohvaliti uspjesima nakon odlaska iz Dinama. A Jakir je uspio!
  • DerHerrKool
    1k

Pa ko te tjera čitat temu za koju te zaboli?
  • Dzoni
    5.7k

Mislim da je kulturno makar čestitati nekome na velikom uspjehu
  • Marktwain
    1.5k
    Tema samo po sebi nije problem, volim pročitati triviju. Ono kaj je problem su Jakirove groupies.
  • Marktwain
    1.5k

Sve ok, nemam problem s tim, good for them.
    Ali orgijanje mi ide nakurac.
  • fakin
    4.4k
    mnogi zaboravljaju da je jakir dosta utakmica u hnlu dobivao u sudačkim nadoknadama, a tek njegove euro uspjehe?

poraz od Sparte 4:1
    poraz od Balkanija 2:0
    dva poraza od Victorie Plzen
    poraz od Paoka 5:1
    i naravno 9 golova od Bayerna.

i to sve u godinu dana koliko je bio trenere Dinama.
  • DrRatoljub
    854
    Mislim da je većini drago kaj je Jakir uspješan u Hullu. Ali nije lijepo sada kretati u neki revizionizam. Naravno da mu nisu pomogle Marićeve odluke, ali npr. Onaj poraz u Zagrebu od Hajduka nema opravdanja. Svi su bili zdravi i postavili smo se kao pičkice. To mu puno više zamjeram od onih 9 protiv Bayerna. A da je izvukao sezonu ranije kad su nas svi bili otpisali, apsolutno je to njegova zasluga.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Cestitke Jakiru, ali brine me oce li moc vodit klub ko Dinamo. One najjace iz svojih liga, a ove iz donjeg dijela je magistrira
  • Noel
    21.3k
    Čestitke Panduru, Jakiroviću i cijelom stožeru. Ovo je veliki uspjeh.

Tek sad ih čeka pravi ispit, vrhunac svega u nogometu, Premier liga. Na toj najvećoj pozornici će se pokazat kakav je Jakirović ustvari trener i Pandur golman.

S druge strane, hipotetski da se dogodi odlazak Dalića poslje prvenstva i da HNS Jakiroviću ponudi mjesto izbornika, zanima me kaj bi izabrao... Premier ligu ili hrvatsku reprezentaciju..
  • Eduardo
    29.2k
    Zaboli me za svakog igrača i trenera kad ode iz Dinama.
    Jesmo li navijači kluba ili osoba?
    Marktwain

U prvom redu smo navijači dinama, ali taj dinamo su između ostalog igrači, treneri i brojne generacije koje su prošle kroz njega... nitko naravno nije veći od dinama, ali to ne znači da su ti ljudi nebitni. Svi mi volimo dinamo, ali nema ništa loše u tome ako istovremeno i dalje cijeniš, Jakira, Petkovića ili Bjelicu ili bilo kojeg bivšeg igrača ili trenera.

Uostalom, ako su igrači potpuno nevažni, zašto onda slavimo legende kluba desetljećima nakon što odu? Zašto pamtimo golove, obrane, europske skalpove i trenere koji su nizali uspjehe?

Ima puno istine u onoj rečenici kako se veličina kluba vidi i po tome kako pamti svoje ljude.
  • Pacho
    17.5k
    A sto je tocno Boban bio par desetljeca nego bivsi igrac? Jesmo li u tom slucaju bili navijaci osobe i trebali reci da nas boli kurac za njega? Nista nas ne kosta odrzavanje dobrih odnosa s bivsim igracima i trenerima koji to zasluzuju, a mozemo itekako profitirati od toga.
  • Marktwain
    1.5k
    Kao što sam već napisao i dodat ću, nemam problema s njima i ok mi je kad ih se sjetimo, ali ovolika količina drkanja na Jakira mi je ipak malo previše.
    Over and out.
  • rokikaciga
    14.1k
    Jednostavno rjesenje: nemoras procitat komentare. Ja dosta komentara preletim jer me ne zanimaju. Ali ne proljevam zuc :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.