• Goncalo Santos
    3.9k
    kad se Beli napokon vrati treniranju u Europi.mlinchica

evo otimaju se za njega nakon sto je briljirao na zadnja dva posla
  • criticus
    7.9k
    Već vidim:
    Bjelica pomoćnik Jakiroviću u Hullu. Tema dotakla singularitet i pretvorila se u crnu rupu.
  • mlinchica
    6.2k
    Bjelica pomoćnik Jakirovićucriticus

General pomoćnik profesoru? Hm
  • Fan
    2.3k
    Naravno ako cemo traziti ono sto nije valjalo - Balkani, PAOK, Bayern,Lokomotiva,Sparta...DiddyGuela

Gorica, Lokosi, Vukovar, Malmo... a kad već spominjemo Malmo, možemo onda i debakle protiv Lillea, Celte, Betisa i Midtjyllanda.
    Nisam nešto vezan za Jakira, ali Kovi se može naći barem jednako užasnih utakmica kao i Jakiru.
    Jakir je imao istrošene igrače, dosta njih i nekvalitetne, Kova je imao potpuno novu ekipu koju je trebalo uigrati.
    Drukčije situacije, ali u suštini jednak dojam i rezultat u tim utakmicama.
    Lako je sad biti general poslije bitke, ali šteta što Jakir nije ostao trener do kraja prošle sezone, a nakon nje da se zbilo sve što i sada, vjerujem da bi tako uzeli naslov i prošle sezone, ali kao što si rekao, imao je nesreću što je došao kad je došao i nije mogao nikako opstati promjenom garniture taman da je bio i Pep Guardiola trener.
  • DiddyGuela
    6k

Naravno, slazem se. Jakir da je ostao do kraja sezone mi bi onakvi nikakvi i potroseni uzeli prvenstvo. Ali lako je sada pricati...

A ovo je tema bivsi igraci i treneri pa prema tome nema potrebe uspoređivati ucinak i kikseve Jakira, Kove ili nekog treceg.
  • ElDorado
    11.1k
    Jakiru svakako čestitke, ali taj nogomet koji igraju je Čelik iz ‘74. Nekako mi se čini da je on više forser pragmatičnog nogometa, onak za klubove tipa Rijeke savršen.
    A mislim da s Bobanom ne bi funkcionirao tjedan dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.