• NORTE
    24.4k
    Možda je samo moj dojam, ali kao da je bio krivi trenutak za predstavljanje dresova.
    Koji dan prije imao bi daleko veći odjek.
  • Masto
    1.4k
    vjerojatno će bit neki uzorak a i ako ne bude meni okej
  • Paggini
    84.4k
    Znam da se već spominjalo i da sam i sam pisao, ali meni su ove Castore garniture čista fantazija.

Prve sezone su mi prvi i drugi dres bili onako, meh, ali treći s uzorkom mi je drugi najljepsi dres Dinama ikad, pa samim time dobivaju plus za tu sezonu.

Ovosezonske sve četiri garniture su perverzija čista, svaka od te 4 bi u bilo kojoj drugoj sezoni bile najbolji dres, a ovako imaš 4 koje ne znaš koja je ljepša, s tim da mi se čini da je i materijal dosta bolji u odnosu na sezonu prije.

Sinoć sam haltao nekog australca Hrvata u novom dresu i izgleda nevjerojatno dobro, a ni dres nije loš. Još ako bude bijeli, kao na fotkama, prekrasno će to biti, ne treba dodavati nikakve uzorke ni slično.
  • Alack Sinner
    36
    Ovosezonske sve četiri garniture su perverzija čista, svaka od te 4 bi u bilo kojoj drugoj sezoni bile najbolji dres, a ovako imaš 4 koje ne znaš koja je ljepša, s tim da mi se čini da je i materijal dosta bolji u odnosu na sezonu prije.Paggini

Apsolutno potpisujem. Stvarno su sva četiri dresa odlična.

Sviđa mi se i prvi dres za iduću sezonu. Žao mi je radi četvrtog, ali opet, ljudi su ga izabrali.
    Općenito, moram pohvaliti Castore. Jako sam zadovoljan njima.
  • Bosskovitz
    20.9k

Koliko vidim po štucnama od prošle sezone i nedostatku svih logotipa na majici i hlačama, gotovo sigurno se ne radi o gostujucem dresu nego o necemu skombanom i neutralnom za to fotkanje.
  • badjibadara
    9.6k
    Za fotkanje bi vjerojatno stavili ovosezonski gostujući, tako da mislim da je taj bijeli teaser.
  • DiddyGuela
    6k
    Nisam fan dresova odnosno rijetko kada nosim dres, trenutno imam samo jedan Dinamov dres i to onaj proslosezonski ali ovaj novi domaci je odlican. Ideja i koncept dresa su sjajni, također i ovaj marketinski dio predstavljanja dresa videom na sluzbenoj YT stranici je bas na visini zadatka.

• nwankwo646
    1.2k
    možda, a mogli su onda i ovogodišnji drugi koristiti. Mislim da na ovom bijelom vidim nešto plavog oko vrata.
  • fakin
    4.4k
    odličan je video predstavljanja dresa. takvi videi nam trebaju prilikom dolaska velikih pojačanja, to sam i pričao ljetos, moramo od transfera napraviti malo jaču medijsku priču, nego što smo do sada to radili.
  • Noel
    21.3k
    Prekrasan dres za sljedeću sezonu. Svaka čast.
  • GOAT
    7.5k
    Font na leđima je odlican
  • Fantom
    1.1k
    ↪Bosskovitz možda, a mogli su onda i ovogodišnji drugi koristiti. Mislim da na ovom bijelom vidim nešto plavog oko vratanwankwo646

Ovaj bijeli je props, castoreov full bijeli dres bez icega. Iskljucivo za fotkanje, koristili smo ga i ovdje:

IMG-2639.jpg

(Obiljezja na dresu su dodana naknadno)
  • podravskimodrikibicPMK
    134
    dragi znas da sad znamo tvoj identitet? Ne znam jel bi ga trebao skrivati (odnosno jel se vec zna ko si) al ono sam kazem

Edit: blago onima koji su cesto na forumu pa su vidli ono o cemu pisem, greska ispravljena
  • Fantom
    1.1k
    odličan je video predstavljanja dresa. takvi videi nam trebaju prilikom dolaska velikih pojačanja, to sam i pričao ljetos, moramo od transfera napraviti malo jaču medijsku priču, nego što smo do sada to radili.fakin

Slazem se, potrudit cemo se pojačati taj dio, ali najmanje ovisi o nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.