• Dinamosaur
    3.3k
    Ovo je bio jedan savršen dan
    Screenshot-20260524-024733-Gallery.jpg
  • NitkoBitan
    36.7k
    Kako jedva cekam nakon tekme i proslave u plavim obilježjima doc u grotlo lokalnih tovara na Radicevim danima kasnije, uffHnlovac

Na kraju je ispalo da je ekipa uglavnom u majicama Dinama i BBBa, tko je bio zna :halo:
  • Hnlovac
    5.7k
    puno premalo, pogotovo na početku

Fala Bogu, bijele dresove nisam vidio
  • NitkoBitan
    36.7k
    Jbg kad je to krenulo vecina nas bila kod Maksimira.

Mi dosli iza 1 da vidimo kaj ima :rofl:
  • VaxMerstappen
    70
    20260523-202032.jpg

Kažu Istok zatvoren :grin:
  • Mali Zeus
    21.1k
    Tekma bila dobra, naši se trudili, a i Lokosi su se jako trudili. Pajač igrao u jebenim štramplicama, kakve je šptramplice imao tak je i padao na svaki kontakt.

Igrače na sjeveru nisam vidio al sam čuo, poslije razderao glas na proslavi i popio sve pive.

Čak su i oni moji simpatizeri iz Njemačke bili zadovoljni i nije im bilo žao što nije bilo na trgu.

More to follow.
  • don
    19.8k
    mojim simpatizerima je idalje žao
  • Mali Zeus
    21.1k
    A tko ih jebe.
  • DerHerrKool
    1k
    Jebemti kakvo slavlje. Zapalili smo tolko toga na zapadu da smo morali na poluvremenu van do auta po novu rundu. Jedva čekam istok Kranjče.
  • Olmic
    5.6k
    Bas lijepa vecer :) tekmu iskreno nisam niti dozivio. I za kraj fotka sa medaljom kao lijepa uspomena!
  • Hrvatski Gradjanski
    253

Očito nisi bio na Sjeveru. Tu je Dubrava u borbenim kolicima jurišala na zaštitare.
  • nkdz
    1.2k
    Trijeznim se malo planinareci sljemenom i već sam vidio treceg planinara sa dinamovom majicom s tim da je jedan deda čak za planinarski ruksak zakvačio i šal. Kako je lijepo dinamovac biti :strong:
  • NKDZ86
    8.4k
    Prekrasan dan jučer, baš se nešto osjećalo u zraku od jutra. Odlična organizacija proslave, daj Bože da je više takvih proslava i takvih dana.
    Svi su uzivali, od klinaca do staraca.

I nadam se da je @fakin zadovoljan količinom pirotehnike :lol:
  • pjetlić
    338
    Kakav festival je to bio jucer, nemam pojma kaj se dogadalo na terenu, osim da je Livi jednu sansu skinuo.
    Popio sam 6 pivi sto je rekord jer mi je standard jedna, nekom decku dao šal ispred, sjeo si u jednu casu pive, bile mi mokre hlace i gace cijelu vecer.
    Baš uzivancija, ko maturalac na kojem nas je bilo 20.000.
    Na parkingu je bilo jos bolje, gorilo je ko da je bozic i nova godina u jednom.
    Daj ga :hearts:
  • Jurki
    25k
    Nazalost nisam mogel doci jucer na tekmu.. al po videima, vasim upisima.. mogu si samo zamisliti kakva je bila fantasticna proslava.

Ova sezona je stvarno bila posebna, od remonta ekipe, skepse prema treneru, do povratka Livakovica, jos jednog Euro proljeca, fanfasticnog proljeca u hnlu.. duple krune. I naravno onakve proslave de je sve gorelo.
    Sad nek se svi dobro odmore, nova sezona bu brzo.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.