• Navijač Dinama
    12.3k
    Ovi na zapadu zapalili vise pirotehnike nego ovi na sjeveru. :grin:
  • rokikaciga
    14.1k
    Nazalost gledam tekmu na TVu i najezio sam se atmosfere. Nadam se da ce ovako biti na novom Maksimiru a barem priblizno i na Kranjci. Kao da se igra finale LP a ne revijalna utakmica HNLa
  • Navijač Dinama
    12.3k
    jebiga kolega. Najbolje da protivnici protiv nas igraju otvoreno ko kupusare zabiju 2 prime 10 golova i da bi svi bili sretni,veseli i zadovoljni.

To je isto zašto se Premierligaši i ostali u Europi ne otvaraju protiv Cityja. Znaju da bi im bio fasing.
  • GOAT
    7.4k
    Dugo nisam cuo tako dobro navijanje na jugu
  • Zvonkec
    552
    Jel to belju izvadio???
  • vjeko1701
    24.6k
    Ne, al bilo bi dobro da HNL treneri pokažu nešto više od jednodimenzionalnog nogometa. Uopće me briga kaj je u pitanju utakmica s nama.

Al da u ovakvom kontekstu treneri pokažu nešto više od HNL klasike, možda bi im onda ekipe mogle dobiti raspali Osijek ili Vukovar koji je ispao iz lige pa bi se možda i borili za europu. Lokomotiva je ove sezone imala neke šanse da to zakomplicira.

Najveća boljka svih HNL klubova iz donjeg doma kada igraju za nešto više je da nemaju pojma kako napasti i dobiti utakmice protiv ravnopravne konkurencije. Trenerima je veća reklama da jednom skinu nas ili Hajduk nego da dva put dobe direktne konkurente.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    generalno se slažem. Međutim uopće nije ista postavka igre protiv nas ili protiv hajdučije, kao i da igrači puno više će grist i htjet pokazat se protiv nas ili iste te hajdučije nego protiv bubam Varaždina, Belupa ili Istre. Jbg. Svim tim mid-league igračima je da budu u najboljem izdanju protiv nas pa mozda privuku interes kakav, ne bi li ostvarili transfer, jasno.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Koja je poruka na sjeveru
  • vjeko1701
    24.6k
    A jbg, meni generalno baš digne živac kad krajem sezone okrenem neku rezultatski nebitnu HNL utakmicu pa se igra nogomet koji je otprilike uzbudljiv kao dokumentarac o pletenju košara u 19. stoljeću.
  • JMastermind
    1.5k
    Mislim, je nebitna tekma... Ali ne može te ne naživcirat kad Soldo dobije loptu u situaciji u kojoj znaš da bi Miške nešto izmislio, a za njega unaprijed znaš da neće napraviti baš ništa. Baš nije kapacitet.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Jedino me smeta sto ga inspektor nije spremio glavom. Bit ce i on pojacanje slijedece sezone.
    Za Soldu treba nazvat Sigmu i pitat ih jel imaju jos kruna, prodat im pricu da je isti Krivak.
  • DrRatoljub
    843
    Čestitke svima na odličnoj sezoni. Danas smo po tko zna koji put vidjeli da neki nisu za Dinamo. Ako ne zelis igrati al pari s Loksom
  • tp1997
    2.7k
    Dobra poruka Bobanu tko ne bi trebao biti u Dinamu.

Tribine odradile svoje vrhunski, o terenu bolje da se ne priča.

Pas mater Jelaviću što se eto nije otvorio da ga fino iskontriramo pa se proveselimo malo.
  • njurci10
    579
    Ova Lokomotiva mi svakom utakmicom sve odvratniji klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.