• 000
    952
    DATUM ROĐENjA: 30. lipnja 1990.
    MJESTO ROĐENjA: Zagreb
    VISINA: 1,78 m
    BIVŠI KLUBOVI: NK Ponikve, NK Lokomotiva, NK Dinamo
    TRENUTNI KLUB: KP Legia Warszawa SSA
    POZICIJA: Centralni vezni

DOMAGOJ%20ANTOLI%C4%86
  • emilperska
    16.1k
    Danas sam ujedno i ponosan i tužan, ali više iz sebičnih razloga jer sam shvatio da opako starim..

Iako me za ovog čovjeka veže određeno kvartovsko poznanstvo, to je u suštini nebitno.

Shvatio sam da sam bio prisutan kao gimnazijalac iz prvog razreda u ožujku 2008. kad je imao svoj profesionalni debi u pobjedi nad tovarijom 1:0 golom Vrdoljaka. A onda shvatiš da si bio tu više od 18 godina poslije na istom stadionu kad je čovjek odigrao zadnju utakmicu svoje karijere.

Za Antolića mi je žao što je u Dinamu prvotimac bio od 2013. do 2016. te da neke od tih odličnih utakmica koje je odigrao, odigra pred punim stadionom jer znam da mu to znači..

Jebote prošlo je više od 18 godina, cijela jedna punoljetnost. Život stvarno leti, a ja očito ulazim u ovu fazu života kad shvatim da je Varela rođen nakon Antolićevog debija za Dinamo..

the-older-i-get-the-more-i-quote-this-line-v0-n8eekjswkzic1.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions