• NitkoBitan
    36.7k
    Baš je lijepo bit 1/(samo 21822) jer eto nema više mjesta.Frka Strka

24 i nesto tisuce na stadionu, a u fan zoni na parkingu pitaj Boga koliko (bit ce prijenos na velikom ekranu).
  • Jurki
    24.9k
    IMG-1492.png

Ovo je Dinamo :heart:
  • Hnlovac
    5.6k
    S obzirom na priče nekih forumaša da danas nije rijetka pojava da su upravo djeca ona koja vuku nezainteresirane roditelje na stadion, zvanje ovih 2000+ najmlađih je 10/10 potez

Ovakvi potezi bi hladno dugoročno mogli puniti čitavu južnu tribinu na novom Maxu
  • emilperska
    16.1k
    Undertaker je jedan od zonaša koje sam po postovima zapamtio s drugih foruma i jedan od onih uz Križija, Dedu, Captaina, Vjeku i da ne zaboravim neke radi kojih sam se nekad davno (2022.) sa Sneta prebacio na Zonu jer sam skužio povezanost profila, a mislim da su neke i otvoreno pozivali na to na Snetu.

Nekad se slažem s njim skroz, nekad se ne slažem s njim opće. Generalno često ima kritičke postove, ali uz njih priloži argument s kojim se možemo ili ne moramo složiti. Danas se ne slažete niti se ja generalno slažem s time, ali Undertaker nam većini ovdje može otac biti, nekima i djed. Čovjek prati Dinamo duže od izbora 2024. ili dolaska Mamića 2000ih te upozorava na neki kontinuitet navijanja ili praćenja kluba. Njega naše demokratske borbe ne zanimaju očito previše jer ih vidi kao jednu crticu u 115 godina života kluba, bar ja to tako vidim.

Svašta mu možete osporiti, ali da je mrzitelj Dinama to je dno dna.

Ovo što mu danas pišete, a to piše i dio Zonaša koje inače rado čitam je dno dna.. Koji vam je kurac svima?!
  • pešća
    1.4k
    Navijačka dužnost obavljena i šampionske majice kupljene u fan shopu kod stadiona. Lijepo to sve izgleda samo se nadam da će maknut "aktivacije" nasred parkinga za vrijeme utakmice da bude to jedna velika čista površina za slavlje. Sjećam se prije 2 godine isto je nešto bilo po sredini Trga kaj je kvarilo ljudima pogled, a ne mislim na Bana haha.
  • prefontaine
    9k

"omogućio da prisustvuju"

Moglo je to malo i pismenije...
  • rioda
    16k

Što je tu nepismeno?
  • prefontaine
    9k

Recimo, "Dinamo je omogućio nazočnost, sudjelovanje..." bi stilski bilo puno prihvatljivije i u duhu hrvatskog jezika, u odnosu na "dakanje" i "prisustvovanje"
  • rioda
    16k

Znači nije nepismeno, nego ti se stil ne sviđa...
  • Crni86
    21.7k
    Olivari u penziju?
  • Facke
    8.2k

Problem ti je v tomu da se v denesnje vreme teske prihvaca druge mislenje. Odma krece hejt i paljba i uvrede.
    To ti je nazalost denes tak. Pogotove na internetu.
  • ElDorado
    11k
    The Athletic estimates that Chelsea’s Champions League campaign this season, which ended in the round of 16 with defeat by Paris Saint-Germain, generated around £80million in UEFA distributions — plus income from the matches they hosted at Stamford Bridge. By comparison, winning the Europa League in 2018-19 earned £40.8m in prize money, and their Conference League triumph in 2024-25 earned £18.3m.

Da li netko zna zakaj Chelsea ima tako puno veće iznose
  • Goncalo Santos
    3.9k
    mislim da veliku ulogu kod nagradnog fonda igra cifra za koju su prodana prava prijenosa u toj drzavi, ako se ne varam globan je na videu na sluzbenoj stranici pricao o tome. Mi smo po tome na samom dnu bili prosle godine u lp, a vjerojatno i ove godine u el.

Otprilike na 5. minuti govori o tome.
  • Noel
    21.3k
    Njega naše demokratske borbe ne zanimaju očito previše jer ih vidi kao jednu crticu u 115 godina života kluba, bar ja to tako vidim.emilperska

Oke, sve stoji, ali ako ga ne zanimaju demokratske borbe kak ti veliš onda nek ne sere o toj temi ovdje na forumu i ne proziva veliki broj nas koji smo svašta prošli zbog ovog kaj je Dinamo sad i nek nas pusti da uživamo u tome. Za njega je demokratska borba crtica u 115 godina kluba a za neke je ta borba bila mladost,život i misao sa kojom su se svakog dana budili. Ova borba, ovaj uspjeh ima puno ožiljaka i neispričanih priča koje ovakve ljude ko on bi ušutkale zauvijek. Međutim takve neispričane priče će uvijek ostat neispričane jer se heroji neće javno hvalit sa nečim kaj je trebala bit dužnost svakog pravog navijača Dinama, heroji se neće nikome opravdavat, pogotovo nekom liku koji na forumu trkelja da Dinamo nije njihov i da su još uvijek gosti i trebaju tobože njega tražit za nekakvo dopuštenje da budu navijači Dinama.

Ak on želi uživat nek uživa sutra u proslavi i duploj kruni, popije koju cugu, zapjeva igračima, ako ne želi nemora nek ide doma i laje na mjesec.

Jedno je sigurno, Dinamo nikad više neće bit otuđen od navijača.
  • DerHerrKool
    978
    Grobar je glavni razlog zakaj mi fali ignore opcija na Zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.