• NitkoBitan
    36.7k
    Baš je lijepo bit 1/(samo 21822) jer eto nema više mjesta.Frka Strka

24 i nesto tisuce na stadionu, a u fan zoni na parkingu pitaj Boga koliko (bit ce prijenos na velikom ekranu).
  • Jurki
    24.9k
    IMG-1492.png

Ovo je Dinamo :heart:
  • Hnlovac
    5.6k
    S obzirom na priče nekih forumaša da danas nije rijetka pojava da su upravo djeca ona koja vuku nezainteresirane roditelje na stadion, zvanje ovih 2000+ najmlađih je 10/10 potez

Ovakvi potezi bi hladno dugoročno mogli puniti čitavu južnu tribinu na novom Maxu
  • emilperska
    16.1k
    Undertaker je jedan od zonaša koje sam po postovima zapamtio s drugih foruma i jedan od onih uz Križija, Dedu, Captaina, Vjeku i da ne zaboravim neke radi kojih sam se nekad davno (2022.) sa Sneta prebacio na Zonu jer sam skužio povezanost profila, a mislim da su neke i otvoreno pozivali na to na Snetu.

Nekad se slažem s njim skroz, nekad se ne slažem s njim opće. Generalno često ima kritičke postove, ali uz njih priloži argument s kojim se možemo ili ne moramo složiti. Danas se ne slažete niti se ja generalno slažem s time, ali Undertaker nam većini ovdje može otac biti, nekima i djed. Čovjek prati Dinamo duže od izbora 2024. ili dolaska Mamića 2000ih te upozorava na neki kontinuitet navijanja ili praćenja kluba. Njega naše demokratske borbe ne zanimaju očito previše jer ih vidi kao jednu crticu u 115 godina života kluba, bar ja to tako vidim.

Svašta mu možete osporiti, ali da je mrzitelj Dinama to je dno dna.

Ovo što mu danas pišete, a to piše i dio Zonaša koje inače rado čitam je dno dna.. Koji vam je kurac svima?!
  • pešća
    1.4k
    Navijačka dužnost obavljena i šampionske majice kupljene u fan shopu kod stadiona. Lijepo to sve izgleda samo se nadam da će maknut "aktivacije" nasred parkinga za vrijeme utakmice da bude to jedna velika čista površina za slavlje. Sjećam se prije 2 godine isto je nešto bilo po sredini Trga kaj je kvarilo ljudima pogled, a ne mislim na Bana haha.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.