• Mali Zeus
    21.1k
    On je svoju misiju izvršio, onako perfidno, pederski, jadno i u rukavicama, u svom stilu. Mislim if it talks like a duck, walks like a duck sve je jasno.. i sada se vjerojatno slatko smije iza ekirana.

Vratimo se mi klenxovom tekstu a ovaj smrad nek se guši u svojoj mržnji i nemoći kaj njegov liebling, koji je sve nas tretirao ne kao goste nego kao uljeze i neprijatelje a klub tretirao kao svoju igračku, više nije na čelu kluba, dapače trune u BiH.
  • The Undertaker
    9.8k
    Ovo napisati za Dinamo je sramotno i uvredljivo, barem za mene. Samo što sam bio pristojan i sarkastičan. (Da se razumijrmo, ne mislim da je kolega imao zle namjere već ga je ponijelo, ali svejedno...).

"Kad je bil klub svojih ljudi, a ne nečija igračka, nečiji bankomat, nečiji trofej u vitrini?
    Možda nikad nije ni bio."
  • crophantom
    4.3k
    99.78% ljudi na ovom forumu su ovu rečenicu shvatili točno onako kako je autor i zamislio da se shvati, ne kužim što nije jasno?
    Netko ko danas ima 20-25 godina tesko da se sjećao Dinama koji nije nečiji bankomat i igračka.

Al dobro, ja vjerujem da si i ti shvatio sto je pjesnik htio reci, jer mislim da nece shvatiti samo netko ko ne zeli shvatiti.
  • Droljo
    28k
    Opet ste se porječkali :point: :ok:
  • Kumerle
    2.8k
    kak si za Boga miloga iz ovakvog posta kojeg je kolega napisao uspio izvuci nešto negativno?crophantom

Pa frajeru je nick grobar.
    Vjerojatno zapravo navija za Hajduk, a nas tu trolla :lol:
  • The Undertaker
    9.8k
    Ne znam ja što su drugi shvatili, ja sam napisao što sam ja shvatio. Kad bi ja sad bio patetičan i zategnuo do kraja, bilo je ljudi koji su završili u zatvoru sedamdesetih zbog Dinama, bilo je ljudi koji u Domovinskom ratu ginuli pod znakom Dinama da bi sad netko napisao da to (možda) nije bio njihov klub već nečija igračka (opet ponavljam, ne vjerujem da je to bila kolegina namjera).
  • Kumerle
    2.8k
    APEL MODERATURI

Vrijeme je da se grobara zakopa :eyes:
  • crophantom
    4.3k
    nakon tih rečenica, gdje je naš pjesnik lirskim izričajem opisao emocije i tamne slutnje navijača Dinama tih mračnih godina, jebena sljedeća rečenica glasi:

"Očito sam bio u krivu."

Neznam jel patetika, al reko bi da je jeftin izgovor za posrati komentar i onda vaditi rečenicu koju i sam autor niječe 2 reda niže.
  • Mikina lijeva kopačka
    730
    Vrijeme je da se grobara zakopa :eyes:Kumerle

podržavam prijedlog, frajer samo trola i truje.
  • marcio amoroso
    51k
    Malo bi nas ostalo tu da ja uvažavam razne prijedloge za baniranje. Undertaker je u ovoj raspravi u debelom krivu, ali to ne dozvoljava da ga se vrijeđa ni da kmečite za baniranjem. Ban ide malom zeusu za uvrede.
  • Mlađi referent
    15.5k
    Malo bi nas ostalo tu da ja uvažavam razne prijedloge za baniranje. Undertaker je u ovoj raspravi u debelom krivu, ali to ne dozvoljava da ga se vrijeđa ni da kmečite za baniranjem. Ban ide malom zeusu za uvrede.marcio amoroso

Isti osjećaj kao kad nam je VAR poništio Beljin gol protiv tovara radi faula u napadu :broken:
  • dinamo u srcu
    2.8k

Iz tvojih upisa da se iscitat:

Ti zapravo branis lik i djelo Zdravka Mamica jer je Dinamo bio u njegovo vrijeme uspjesan klub, osvajao ligu kup, relativno uspjesno igrao europska natjecanja, prodavao igrače za miljiunske iznose itd .A Bojsi i vecina navijaca se okrenula protiv Zdravka jer je kriminalac jer je zapravo koristio dinamo za svoje privatne svrhe i sto se i dokazalo na sudu. To je ukratko.

Onda si u zadnjih dvije godine dok se vodila borba za klub, demokraciju kluba, ulazak novih ljudi i odlazak cijele garniture od Zdravka, bio toliko sumnjicav da si tu na zoni ispitivao svaki postupak od tih novih ljudi jer si se bojao da ce klub propast i da ce uc ljudi koji ne zele dobro dinamu i da nece bit uspjesan kao do tada.

A sada moras priznat, htio ili ne htio , klub ne da nije propao nego je konacno prodisao i tek sad krece pravi procvat dinama sa vojskom navijaca koji ce bit uz njega i da cemo tek sada postizat jos bolje rezultate.

Sad kad se sve poslozilo, (konacno), sada ne mozes prihvatit to jer i dalje zalis za tim da na celu bude Zdravko jer je tada klub bio uspjesan.

Priznaj sam sebi da si pogrijesio u procjeni i ne boj se voljet i ovakav Dinamo kao sto si volio i onaj dok je Zdravko bio na celu.

IGRACI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE, OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI
  • Jurki
    24.9k

Mislim da upis kolege Klenxa i kaj je on htel reci moze se sazeti ovim klipom.
    I dijelom "bit ce to novi rođendan tvoj, bit ces opet Dinamo"

Dinamo je konacno postal nogometni klub cije ime ne puni stranice novina gdje se pise o kriminalu, lopovluku, sudovima i procesima.
    Dinamo se vrnul tam de i pripada na stranice sportske rubrike.. prica se o igracima, atmosferi, golovima i pobjedama.
    Isto tak Dinamo nije vise klub kakvog ja znam zadnjih 20ak godina da je nakon svake osvojene titule dolazilo traumaticno razdoblje prijelaznih rokova, kad sam znal da ce opet sve iole kaj valja otici i da se bu oslabila momcad.

Dinamo je bio nas, ali je bio otet. Dinamo se vratio svojim navijacima. Vratio se u Zagreb makar je cijelo vrijeme bil ovde.
    Ljudima je pun kurac politike i lopova.
    Nekad se slavio naslov pred 500 ljudi, a sutra nebu vise ni igla stala na stadion.
    To je ta razlika.
  • Frka Strka
    34
    Upao na zonu nakon poraza od Vukovara i ne mogu vjerovat koji je dijametralni osjećaj sad što se tiče rezultata naspram tog trena...
    Ipak - upao sam tad zbog onog što je aktualno i sad. Baš je lijepo bit 1/(samo 21822) jer eto nema više mjesta.
    Znam da sutra neću stić pisat, kao što nisam ni zadnjih ne znam koliko kola.
    Neizmjerno sam sretan kao kad sam ko klinac čekao rođendan. Vidimo se sutra, a tko i ne može do Maksimira - veselimo se skupa!
  • marcio amoroso
    51k
    Isti osjećaj kao kad nam je VAR poništio Beljin gol protiv tovara radi faula u napadu :broken:Mlađi referent

Kad vodiš nešto moraš donositi i nepopularne odluke. Da gledam na lajkove i da se svima svidim udario bih mu ban i većina bi bila za. Ja bi bio također za da gledam samo srcem.

Druga stvar je da smo se borili za demokratski Dinamo i da moramo biti toliko pametni i mudri da mirno saslušamo i drugačije mišljenje i da ga pobijemo argumentima.

Treća i glavna stvar je da napokon svi zajedno moramo okrenuti novu, ljepšu stranicu i prestati gledati u retrovizor. Nitko sretniji od mene ako ovaj klenxov upis bude upravo to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.