• Dzoni
    5.7k
    Poanta priče, (verbalno) nasilje je univerzalni jezik
  • crophantom
    4.3k
    da citiram Krunu Jurčića, kakvu lovu? 10 milja, 15? ok, super, pokriti će dugove dobavljačima, možda napune i fan shop čak, ostane im da preplate Bašića i još par penzionera i kaj sad?
    Nama ak uđemo u LP kapne 40 milja, a ovih njihovih 15 milja zaradimo prodajom dok si reko "Sergej Jakirović je ušao u PL".

Plus kaj mi imamo jebene temelje, a oni kuću izgrađenu na Campi Flegreima projektiranu za maks potres od 1.3 po rihteru.

I sad bi se mi trebali tresti od 10-15 milja Kazahstansko-Ukrajinskih para, dok je sve i dalje čvrsto u našim rukama?

Daj pusti ih i uživaj u proslavi, ovo im je tradicionalno proljetno dizanje euforije, ovaj put mutnim likom koji izgleda ko da jedino može Kerumu pršut lijepit na čelo.
  • Bryan
    109

Uživat ću ja u proslavi, uživam od '82.kad smo sa Sjevera skakali na onaj komad livade prema zapadu pa na teren ...
    I zavidim vama koje ove najava bar malo ne brinu.
    Jer,kak i sam kažeš mi se za svoje novce moramo dočepat LP. To je veliki ako.
    A ovih 15 milja prodajom ako zaradimo znači da smo ozbiljno oslabili prvih 11. To su 2 igrača.
    No dobro, imate pravo. Sad je vrijeme za proslavu.
  • Dzoni
    5.7k
    I zavidim vama koje ove najava bar malo ne brinuBryan

Ja zavidim tebi kak se imalo brineš najavi lika koji ne zna napisati 'vječno' ispravno
  • crophantom
    4.3k
    Ovih 15 znaci da smo prodali Kuleta, Ljubicica, Arbera i još par manje bitnih igrača.

Ako je nama LP veliki ako, a igrali smo ga već i to ne jednom, šta je tek ovima dole scenarij koji obuhvaća i da uđe ogromna lova u klub i da je ne sprže ko seljak poticaje u roku čamac na penzionere i igrače sumnjive kvalitete? To nije ako, to je u domeni kvante fizike za njih.

Ljudi su zadnjih 5 godina spržili koliko, 150+ milja eura, na što? 1 ili 2 druga mjesta i šamaranje od svakoga ko si je uzeo 90 minuta vremena da ide igrati Europska pretkola.

Jel shvaćaš ti koliki je skok od tih debila koje siluje Dinamo Tirana do razine Rijeke, a tek onda do naše razine? to nisu isti sportovi uopće
  • Crusades
    24k
    Pa Rijeci je trebalo par godina od kad je Volpi (Miško) ušao u klub da postanu konkurentni, a pričamo o gazdi koji kroji cijelu sportsku politiku, di neće ovim degenericima dolje trebat par godina da postanu ozbiljni pored NH-a i raznih odbora. Zamarate se bez veze.

Mi smo nogometno uvijek bili i bit ćemo par razina više. Ljudi su doslovno tek nedavno teren uspjeli sredit da bude na nekom nivou. I pored nas u krizi i borbama zadnje 2 sezone nisu uspjeli ništa. A kad smo na ovakvoj (i većoj) razini ne mogu ništa.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Glavno pitanje je, tko ce pametno ulozit te silne milione njihove. Boban je sastavio i izvukao cudo igrace pa se neda ni s njima, a kamoli kupit 15 miliona poluproizvoda
  • vjeko1701
    24.5k
    Ja se ne brinem da će oni sa ovim kripto-parama dugoročno podići klub, ja se samo brinem da će sa ovim ići na najveći horuk dosad, da će se upregnuti apsolutno sve kaj se upregnuti može jer HDZ ne dovodi desetke milijuna istočno-europskih para za bokte pitaj koje protuusluge u taj klub da bi gledali kako ih mi razbijamo na svim poljima.

Ako će nam sezone od 80+ bodova postati standard, nema brige za krajnji rezultat. Ali sa politikom, mafijom i sumnjivim ulagačima, to će biti tri put gore, teže i puno frustracija nego je bilo dosad.

Znači nije da se tolko brinem dal mi možemo ili hoćemo biti bolji nego koliko će to sve skupa biti bolno i teško za gledati kao recimo u proljetnom djelu ove sezone. Kakvo će biti suđenje, koliki će biti javni pritisak, kakvi će to biti spinovi, koliko će se optužnica odjednom naći u ladicama.

Inicijativa "Samo jednu želju imam v3" bi mogla biti najbezobraznija i najpokvarenija od svih do sad.
  • T90d
    3k
    Meni i dalje nije jasno zašto bi netko ulupao pare kod njih bez da ima neki interes, pogotovo mutni ljudi iz Ukrajine spojeni sa HDZom. Nije to par tisuća € "iz ljubavi" . Koja je šema iza toga, kakve povlastice dobivaju, na koji način izvlače te pare van? Možda postoji par klubova na cijelom svijetu gdje će netko doći u klub i reći evo vam novci, ali to su ljudi koji su povezani sa klubom, kakve veze ima mutni Ukrajinac sa Hajdukom? Kakav benefit ima sa WhiteBit (kako god da se zove) od reklamiranja u Hrvatskoj, siromašnoj zemlji, na prema sponzorskim ugovorima sa klubovima iz Liga 5?

Ovo je kriminalna radnja na visokom levelu, samo spominjanje priče o dolasku sponzora sa Istoka smrdi, uključi Turudićevog sina, uključi HDZ, uključi mafiju sa juga. Sama priča smrdi na kriminal gore nego najveća septička jama.

Ovo treba ispratiti u detalj. Nama se spočitavao neki odnos i podržavanje Mamića, koji veze sa vezom nije imao, gdje bi oni bili pokojni nakon godinu dana, a oni se svako malo bace u govno. Ali i dalje glume moralne vertikale.
  • Bryan
    109

Dečki su saželi i rekli ono kaj mene brine. Nije tu samo iznos tih milja. Tu je jedna šira slika i veliko pitanje kaj se skriva iza toga.
  • vjeko1701
    24.5k
    A najjednostavniji odgovor je da se iza toga skriva HDZovo spašavanje vojnika 'ajduka. Situacija na van izgleda jako opasno, pitanje koliko je onda tek u stvarnosti. Mislim, spominje se 40-50M, Hajduk igrom slučaja ima akumulirani dug oko 40M. Zauzvrat će ovima dati neke stvari koje ih interesiraju. Projekte, zemljišta...itd, po jako povoljnim uvjetima koje ćemo mi svi skupa platiti. Još će se ovaj neki višak malo podjeliti po stranačkim džepovima i svi sretni i zadovoljni.
  • Dzoni
    5.7k
    Već sam jednom ovo napisao, ali da ponovim.
    Tamo ne postoji dugoročno, samo all-in sa više ili manje para. A taj all in vode ljudi kronično nesposobni kockari
  • Frizura Robija M
    247
    Projekte, zemljišta...itd, po jako povoljnim uvjetimavjeko1701

Nešto tipa gradnja stadiona s popratnim poslovno-stambeno-hotelskim kompleksima? Ili sve to bez stadiona, al na mjestu stadiona.
  • ElDorado
    11k
    Ne razumijem sve te strahove. Zakaj bi mi brinuli o njima?!?! Pa u konacnici sve ovisi o nama i sposobnostima nase uprave. Nece oni maznut nekakvu lovicu koja je naša. Drugo kae ikada u zadnjih 20-30 godina bilo uspješno u Splitu?! Razjebali su sve kaj se razjebat da, svake godine su u deficitu, krade se na svim stranama.
    Ok vjerujem da može biti ovo neko zaobilazno spasavanje utopljenika, ali dug je predug put do toga. Sjetimo se kako su nakon prodaje dionica bili puni ko brod. I kaj su napravili i di su sada? To kod njih ide u ciklusima.
  • crophantom
    4.3k
    ja ne vidim nikakvu opasnost da sad njih HDZ manijakalno gura, kak si i reko, pokrpati će dugove i mirna Bosna.
    Vlast u Splitu i županiji imaju, tak da tu nemaju motiva, imaju afere sa svim živim savezima, još ima samo tu fali.
    Prije bi reko da je to, namirisala je ekipa da ce se davljeniku u dugovima graditi kamp/stadioni, a di ces bolje prilike da ukrades par miljončeka, samo trebaš bit blizu. A dobra je prilika da budeš blizu, jer NH sekta ce na ovaj ili onaj nacin morati pokrpati dugove.

Ja sam uvjeren da ako ovi uđu u klub da se na sportskom planu nista nece promijeniti, ali da ce se neko ili nekolicina jebeno obogatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.