• Crni86
    21.7k
    A dosta je pisanja i po dinamu i njegovim igracima

Dozivjeli smo vec da je Livi natjeran da ode iz dinama zbig repke. Vrijeme je i da se neke stvari objasne tol zalizanom supku. Dosta je bilo
  • IceMan
    4.1k
    Nebre jednostavno čovjek pobjeć od toga da nas prezire. Da mu se valjda povraća na spomen Dinama.

Nebre i nebre…
  • emilperska
    16k
    Ovo je prvo SP u povijesti ove države da nema igrača Dinama na njemu! A bilo je svakakvih popisa i svakakvih repki..

Puši kurac prevarantu!
  • Jurki
    24.8k
    Moze li mi neko objasniti? Pongracic?
    What the fuck?
  • Noel
    21.2k
    Evo recimo Moro, čovjek ne daje nikakvu dodatnu vrijednost ovoj repki.
    Jedan Franjo Ivanovic, kojeg osobno ne bih zvao ti barem daje nesto drukcije. Moro ti ne daje nista, pa daj onda uzmi Ivanovića, Oršića, Stojkovica, daj malo začina u tu juhu
    miro

Ne shvaćaš Miro, Stojković ili Ivanović bi kvarili atmosferu. Željeli bi gle bezobrazluka igrat i napredovat u karijeri pa bi bili nezadovoljni klupom u repki. Kaj Musu,Moru ili Pongračića boli ona stvar za napredak u karijeri, za dokazivanjem i slično. Njima je jebeno bit rezerva rezervi i sjedit na klupi. To pokazuju i njihove karijere di se zadovoljavaju nekakvim Bolognama, Leccema i MLSom. Zlatko voli takve odigraju za takve ekipe koje nemaju nikakvih ambicija par tekmi godišnje i bez stresa pobiru plaču. Dođu u repku i parazitiraju u ime family. Nikad nisu nezadovoljni makar ne igrali ni minute. Zlatko zadovoljan. Moro je godinama već u reprezentaciji kad je on odigrao ijednu važnu utakmicu za reprezentaciju osim protiv Gibraltara ili Andore?

Naravno, mogao je i Stojković na taj način,prihvatit onu ponudu na zimu i otić u onu egzotiku skupljati lovu i ne imat nikakve ambicije do kraja karijere. Međutim on je problematičan, želi nešto više, ambiciozan je i zbog toga je nepodoban.

Živio Zlatko i njegovi Pašalići, Vlašići, Pongračići, More, Muse i ostali likovi koji 10 godina nisu se pomakli u karijeri. Zato i Italija i njihov nogomet je tu di je jer takvi likovi i igrači uhljebi bez ambicija uzimaju mjesta u talijanskim prvoligašima nekim njihovim mladim talijanima koji bi željeli nešto više.

Dao Bog da se ne plasirali nikad više na svjetsko prvenstvo sa takvim radom, da nema Italije i njihove lige takvi Dalićevi liblinzi i uhljebi bi bili HNL ikone iz Slaven Belupa i Hajduka.
  • Chempers
    1.3k
    i po čem će ostat zapamćenDinamo-SB

Po tome će ostati zapamcen jedino među sektašima, onima kojima reprezentacija ionako nije baš "draga" ili izrazito infantilnim ljudima. Nek svatko bira svoj tabor. Velika većina navijača će ga pamtiti, sasvim normalno po Rusiji i Katru.

Po mom mišljenju, Beljo je trebao biti ispred Muse. Možemo raspravljati o tome jel trenutno bolji i od Matanovica i od Budimira, al obojica su dvoznamenkasti ove sezone u top 5 liga. Jbg, očito to Dalic više vrednuje. Za Musu ne vidim nogometno objašnjenje zašto je ispred Belje i očito su tu neki interni faktori odlučili. Što je najbolje, to ne da nije loše za Dinamo nego ćemo ga imati spremnog za možda najbitniji dio sezone. Prema tome stvarno ne vidim razlog ove shizofrenije, kao da mu je pola foruma u rodu pa su očekivali suvenir iz Amerike a ovako će ga morati tješiti.
  • Pacho
    17.2k

Ne bi bilo dobro za atmosferu da ih Stojkovic sve ubije u biljaru. Podrzavam odluku masnokosog mesije koji poljoprivredne cestice pretvara u gradevinske kao nekoc Isus vodu u vino.
  • hardek
    10k
    Ovo je možda najgori popis u povijesti reprezentacije. I tu ne mislim na koncentraciju kvalitete, već na količinu nelogičnosti. Deficit bekova i krila, suficit stopera i ofenzivnih veznih. Žao mi je naših dečkiju, ali ja sam se pomirio s tim da ih neće vodit čim sam vidio da nisu pozvani na onaj turnir u Ameriku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.