• criticus
    7.7k
    Ček nisam shvatio, koje je nepopularno mišljenje da hoćeš ili nećeš navijati?Mali Zeus

ma ne, to je bilo za moj generalni komentar ranije ne za odgovor tebi. Očito nisam imao dovoljno entera da se skuži.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    A sto se tiče Misica, u reprezentaciji igraju NAJBOLJI bilo njima 45 godina ili 18.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    očekivano, konzervativan popis, vrijeme će pokazati sve i to vrlo skoro.

opet ponavljam, meni nije jasno zašto je budimir neupitan i zašto se zbog tog čovjeka ignorira igrača koji je u sezoni zabio 38 golova i ima još jednu utakmicu.

lik je do sada bio očajan u reprezentaciji i učinak mu je praktički nikakav (za napadača).
    nadam se da će naglo proigrati i na SP-u zabijati ko šuker '98 - barem 6 golova, ali ako u dosadašnjih 1700 minuta u reprezentaciji nije funkcionirao, jednostavno mi nije realno da će sad naglo proraditi.

kako god, u slučaju napadačke krize na SP-u, javnost će s punim pravom moći postavljati pitanja vezana uz nepozivanje najboljeg strijelca HNL-a i čovjeka koji je top 5 na ljestvici za zlatnu kopačku u ovoj sezoni.
  • Ludovic IX
    11.5k
    koja javnost.. ta javnost ima simpatije prema dinamu i dinamovim igračima kao ja prema ženskom nogometnom klubu Hajduk.. ono boli me kita za njih. ta javnost smatra da je Musa u inozemstvu pa da je zato bolji. Ta javnost će se prije pitat zasto onaj kovačervić nije na popisu jer igra u inozemstvu a zabija
  • Krulek
    1.2k
    Kod Dalića ako igraš u Dinamu nema poziva u reprezentaciju. Tek kad odeš iz Dinama imaš šansu.
  • Pacho
    17.2k

Nije bitna trenutna forma, ali onda istakne da je Musa imao dobar Ozujak :lol:
  • Mali Zeus
    21k
    ima stvarno hitova. Kao od ožujka se nije niš promijenilo osim kaj su Musa i Matanović bili još bolji i kao da su se borili s Beljom, a Beljo od tad zabio valjda 15-ak golova još.
  • Noel
    21.2k
    O kakvoj Dalić mladosti priča na konferenciji? :rofl:

Njegovih prvih 11 protiv Engleza na otvaranju:

Livaković 31
    Stanišić 26
    Čaleta 30
    Gvardiol 24
    Vušković 19
    Perišić 37
    Kovačić 32
    Modrić 41
    Pašalić 31
    Kramarić 35
    Budimir 35

Kakav klaun.
  • cibona
    8.1k
    Najproblematičniji dio i ono što se ne može opravdati jest nepozivanje Smolčića. Za Belju se može izvući na loše međuljudske odnose, nepozivanje Stojkovića može se opravdati pozivanjem Fruka, ali koji je konkretan razlog za ignoriranje Smolčića?

Taj odluka je neoprostiva i nikakve PR izjave ju ne mogu promijeniti.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    koja javnost.. ta javnost ima simpatije prema dinamu i dinamovim igračima kao ja prema ženskom nogometnom klubu Hajduk.. ono boli me kita za njih. ta javnost smatra da je Musa u inozemstvu pa da je zato bolji. Ta javnost će se prije pitat zasto onaj kovačervić nije na popisu jer igra u inozemstvu a zabijaLudovic IX

pa svi smo mi javnost!
    dinamo prvi će moći opravdano postaviti pitanje na 101 način, a dinamo kao klub itekako ima težinu.
    što drugo preostaje?
  • crophantom
    4.2k
    Inače, spominju svi samo Zlaju, ali valjda je svima jasno da je ovo popis koji su zajednički on i Lukica izabrali.
    Last dance im je, sretno, ali nakon svjetskog, fakat se nadam da dolazi neko novi, jer ovaj ce jahati po Perisicu i Modricu dok ne krepaju.
  • KtcGoat
    4.8k
    Najproblematičniji dio i ono što se ne može opravdati jest nepozivanje Smolčića. Za Belju se može izvući na loše međuljudske odnose, nepozivanje Stojkovića može se opravdati pozivanjem Fruka, ali koji je konkretan razlog za ignoriranje Smolčića?cibona

Iz nekog razloga ga ne cijeni previse, Smolcic je u Comu vec sezonu i pol pa svejedno zove Jakica koji prirodno ni nije desni bek. I to sta je dobio minuta je bilo sve na kapaljku
  • jp23
    4k
    Možda ne zna da imaju dva Smolčića :rofl:
  • puxigadjurdja
    2.9k

Ili misli da ovaj još igra u Rijeci pa kao, zvao sam Fruka i Radeljića, dosta im
  • Doktor Kunić
    6.5k
    A koje pitanje će itko više postavljati kad đubre odlazi nakon svjetskog? Niti će se pojavljivati više u studiju niti će odgovarati na pitanja. Hvala Bogu, nažalost, po svemu viđenom to će vrlo brzo se dogoditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.