• ElDorado
    11k
    Lik će ostati i nakon SPa 99% jer izmedju ostalog i nema kamo, koji on klub u EU moze trenirati? Kustić mu drži štangu i bajka se nastavlja….
  • Paggini
    83.4k
    Lik će ostati i nakon SPa 99% jer izmedju ostalog i nema kamo, koji on klub u EU moze trenirati? Kustić mu drži štangu i bajka se nastavlja….ElDorado

Ide nakon svjetskog, mijenja ga Bilić.
  • ArtVandelay
    220
    Umjesto Pongracica, Vlasica, Luke Sucica, More, Muse se moglo pozvat druge igrace. Imam osjecaj da bi nam vise znacio Smolcic, Stojkovic i Beljo od ovih jer imaju nesto sto ovi nemaju. Ali, moram priznat da me ovo uopce nije iznenadilo, tj ocekivano je i u skladu s onim sto Dalc predstavlja i s nacinom na koji on razmislja. Ziheras je koji ne voli promjene i uvodenje puno novih lica, zato je sasvim nerealno ,nazalost, bilo ocekivat da ce se itko drugi nac na popisu, pogotovo jer se radi o SP-u. Steta.
  • ZGBhoy
    2k
    Samo da ode nakon SP, stovatelje svoje ima medutim mene ne. A koliko boli njega briga za mene toliko i mene za njega zalizanog.
  • Ludovic IX
    11.5k
    Dalić na euru ima skor

Engleska 0-1
    Češka - 1-1
    Škotska - 3-1
    Španjolska 3-3 (3-5)
    Španjolska 0-3
    Albanija 2-2
    Italia 1-1

1-4-2

na svjetskima ima 3 pobjede u grupi 2018-e u 90 min i protiv kanade 2022-e.. niti jednu više pobjedu u 90 min. p.s. zaboravio maroko za 3.mjesto

istina je da ima malo poraza ali tu mora bit zahvalan golmanima (livi protiv Brazila) il sreći i neznam čemu da ne izgubimo od Belgije, nonšalanciji Engleza

u ovih 21 utakmica na velikim natjecanjima nadigrali smo škotsku , kanadu i možda maroko u tekmi za 3.mjesto

nismo nadigrali niti albaniju niti češku, niti dansku , niti ruse a englezi su trebali vodit 3-0 na poluvremenu. nismo nadigrali niti maroko u grupi, niti japan.. nadigral ismo francuze u 50 prvih minuta ali jebiga, neće stavit drugog golmana (suba osim penala nije obranio apsolutni ništa) oa izgubimo finale.

mi smo kao neka sila ali smo zapravo kurac.
  • ElDorado
    11k
    ne znam zakaj si baš zicer ali slusao sam neki podcast ne sjecam se koji gdje se to dovodi u pitanje. Inače Bilić je miljama pošteniji i normalniji ali realno isto kurac od trenera a to ce nam nakon sto smo potrosili motivatore i generaciju vrhunskih igraca svakako biti potrebno.
  • criticus
    7.7k
    JER SU TO ZASLUŽILIPaggini

DOBRO PAGGINI SHVATIO SAM :lol:

na koji nacin je tad odstupio od svog pristupa?javolimtebejako

neznam, nije rekao specifično al sve prije i poslije tog se dalo primjetit da je mislio na tu konstantnost i homogenost grupe bez obzira na formu. Mislim sam sebi kontrira iz izjave u izjavu neznam kako očekuješ da pointam točno koja izjava je to oko njegovog pristupa.

Ja ću naravno navijati, ali će mi najmanje do sada biti bed ako bude loš rezultat. Jednostavno mi nije više toliko stalo, a ovavak bahati izbornik koji non stop upada sam sebi u usta jako doprinosi tome. Da ne spominjem mafijaški HNS i kako oni funkcioniraju. Nadam se da su sve one plaćene udruge navijača spremne za prvenstvo!Mali Zeus

Ovo nije od jučer. Reprezentacija već jako dugo nije oličenje njenih najvjernijih navijača. Ne vidim zašto sad nebi navijao ako u Katru jesam?

Znam da je nepopularno mišljenje. Nemorate se slagati, sve ok.
  • KtcGoat
    4.8k
    to se najbolje moglo vidjeti kada je nespremnog Perisica zvao na euro
  • Mali Zeus
    21k
    Znam da je nepopularno mišljenje. Nemorate se slagati, sve ok.criticus

Ček nisam shvatio, koje je nepopularno mišljenje da hoćeš ili nećeš navijati?
  • Jurki
    24.8k
    "Pratili smo, gledali smo, snimali smo. Reprezentacija nije trenutni forma, nije trenutak, nego ciklus od dvije godine tko je što napravio i u kakvoj je formi".

A kaj je nogomet nego trenutna forma? Sp se ne igra svaki dan pa koga jebe.
    Disbalanisrani popis.. 50 stopera, 1 pravi bek. Jakic koji je jedini destruktivac bu sedel na klupi..

Debil zalizani.
  • mlinchica
    6k
    Očekivano sve.
    Dok je Zlatko tamo, naši dečki bi ionako sjedili na klupi i eventualno igrali 5min na krilu ili beku, protiv Gane, ako.
    Vratili bi se isfrustrirani i umorni, a europa nam pred vratima.
    Frajer je rekao da je “super super super” bilo u Americi prije mjesec dana. On si je tada odabrao napadače koji su zabijali kao na traci u te dvije tekme i tak.
    Meni je super isto kak mu je Majer zabio jedan gol tada pa je pao na pretpoziv :grin:

Mi bumo ionak navijali opet ali ja i dalje mislim da njega nitko neće maknut od repke još dugo vremena.
    On je z a b e t o n i r a n tamo.
    Kad se Luka ostavi igranja, samo će ga povući uz sebe i imamo doživotnog izbornika.

Ali pitanje za Miška… hm, hm… bravo ZDP :cool:
    Bilo bi odlično još kad bi ga netko pitao za bekove jer to je najveća komedija.
    Vjerujem da će netko od ovih 10 veznih pokrivat i bekovske pozicije ili Marco Pašalić 1/1.

Bez obzira na likove u i oko nje, sretno repkici uvijek.

I da, još bi bilo lijepo da naš kapetan i mladi rock’n’roll igrač prekinu godišnji odmor i obuku sveti dres u subotu te svaki sa po 2 asistencije pomognu Dionu da se bar približi golgeterima iz MLSa i Bundeslige. Da zasluži taj pretpoziv za euro28.
  • Mali Zeus
    21k
    nismo nadigrali niti albaniju niti češku, niti dansku , niti ruse a englezi su trebali vodit 3-0 na poluvremenu.Ludovic IX

A dobro ti isto sad pretjeruješ s tom Engleskom. Trebali su voditi, nisu, poslije smo ih otpuhali s terena. To je nogomet, jedan ne iskoristi svoje šanse drugi iskoristi i to je to. Na tom prvenstvu smo i protiv Argentine igrali.
    s druge strane 2022. je bila baš provlačenje realno.
  • Bernard
    1.3k
    Mogu si zamisliti kako se Beljo sada osjeća..užas..
    Dominantno osvojiš ligu i kup,zabiješ 38 golova i banana.
    Beljo ostane li Zlatkec i dalje na klupi škartaj pozive ko Miha Keka jbg.
  • Jurki
    24.8k
    Ovo je popis u rangu za Euro 2024. Kakav popis, takav bu i rezultat.. tragedija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.