• Mali Zeus
    21k
    ↪Mali Zeus Smolcic odigra jebenu sezonu u Comu, bitno da se zove ErlicZG plavi 01

Nije normalan lik, znači bek Gvardiol koji nije ni 100 posto spreman i Stanišić, sve ostalo stoperi. I Jakić koji je sad očito obrambeni, nije više vezni. Za to vrijeme pozvao je 3 slična igrača u Vlašiću, Pašaliću i Fruku.
  • Mi smo uz tebe
    108
    Nek netko pita masnokosog po cemu je amaterska liga MLS bolja od hnla?
  • javolimtebejako
    4.9k
    dobro da ga citirate sta govori jer ja kurca ne cujem na ovom lajvu
  • Oluja
    6.7k
    ja sam čuo da se Beljo ponašanjem zamjerio ModrićuDadox

Luka je do sad već trebao zaboraviti ako je nešto bilo.
  • Crusades
    24k
    Smeće masnokoso zalizano!
  • bbb medimurje
    5.1k
    Samo jedno pitanje, po cemu je fruk ispred stojkovica i gdje se to fruk dokazao osim u hnl-u, a znamo da hnl nije mjerilo
  • Nogo
    10.8k
    Iskreno, ja mislim da ako se netko zakačio ranije s njim da je to Mišić. On njega ne ferma uopće.

Ovo s Beljom i Stojkovićem je za zatvor. Jbt, kako možeš ignorirati golove i formu.
    Jedva čekam da masni odleprša. Razočaran sam kao nikad! :vomit:
  • fakin
    4.3k
    Nikad spremniji i jaci Dinamo ulazi u kvalifikacije za ligu prvaka. Hvala izborniče!
  • Ludovic IX
    11.5k
    kako bih volio da cijeli stadion u subotu skandira "daliću, tovare, majmune , pederčino"
  • Omake
    17.3k
    Najbolji stoper MLSa lani Cherebko kojeg se većina pratitelja HNLa niti ne sjeća. Većina wingbackova likovi koji po latino ligama igraju krila kao Luca Orellano. Najagresivniji presing lani igrao San Diego i ima gore brojke od Osijeka u HNLu. Liga u kojoj se 50% transfera troši na napadače, a drugih 50% na ostale. Iznimno nebalansirana liga i ne vidim po čemu je napadačka forma u MLSu impresivnija od forme u Championshipu ili HNLu.
  • Miro Vugrinec
    10.3k
    Hrvatska ima 10 pozvanih veznih od kojih je jedan od njih Toni Fruk. Igramo s 3 vezna, dakle 7 ih sjedi na klupi ili Ajde 6 ako Baturina igra krilo. Zašto onda jedan Beljo nije pozvan da imamo opciju u napadu vise, kad će nam 6/7 veznih sjediti na klupi. Ako već i igramo s nekim veznim na krilu, pa jedini vezni igrač koji može pokriti krilo osim Baturine u Hrvatskoj je Luka Stojković, a mi imamo na popisu Jakica, Fruka, Moru koji neće odigrati ni 5 minuta.

Imamo jednog desnog beka i jednog lijevog beka koji je vise stoper i bio je ozlijeđen pola godine. Kako onda jedan Ivan Smolcic koji je standardan u najboljoj obrani Serie a tu nije pozvan. Sto ako Josko zaradi neku manju ozljedu pa moras igrat lijevo sa Stanisicem, tko će nam onda desno pokriti.

Popis pun nelogičnosti, samo zbog prethodno napravljenih nelogičnosti gdje se zove po 17 veznih iako nam uvijek ihraju ista 3-4, popis bez krila. I popis s jednim desnim i jednim lijevim bekom koji nam vise znaci na stoperu
  • Mali Zeus
    21k
    "Kapetan Dinama, nositelj igre i najvažniji igrač, to je pokazao i njihov predsjednik kluba. Znam ga jako dobro, ali imamo mi tu mlađa rješenja. Kad ga već nisam zvao ranije, sad je kasno. To je jedini razlog zašto ga nisam pozvao"

:lol:
  • CISCO
    592
    Zahvalimo se svi od reda masnom tovaru.

Kao što je rečeno...svi su na raspolaganju za kvalifikacije za LP.
  • fakin
    4.3k
    "Ja sam Belju prije tri godine zvao u reprezentaciju, imao je svoju prigodu. Jedini razlog zašto nije na popisu je konkurencija", dodao je.

Beljo je za Hrvatsku odigrao dvije utakmice, obje u listopadu 2023. godine. Dalić mu je u kvalifikacijama za Euro dao 10 minuta u porazu 0:1 od Turske i jedno poluvrijeme u porazu 1:2 od Walesa. Još je triput sjedio na klupi, ali nije ulazio u igru.

Jer Beljo prije 3 godine je zabijao isto kao i sad jel?

A i tad mu je bas puno prilika davao. Kakvog mi redikula za izbornika imamo
  • ElDorado
    11k
    konačno pametna od tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.