• marcio amoroso
    51k
    Meni Mišić na terenu ovo proljeće izgleda kao nadčovjek. Ja se ne sjećam da je ikada itko ovako dominirao terenom u HNL-u.
  • DrRatoljub
    836
    Ovo proljeće je pokazalo da Mišić jednu tekmu tjedno moze igrati na najvišem nivou, dovoljnom za Ligu prvaka. Problem je kad na jesen igra SVAKU utakmicu jer tu onda dođe često do umora ili manjih ozljeda. Naravno da mu ne možemo naći zamjenu te kvalitete, ali moramo imati igrača kojeg se nećemo bojati staviti kad npr. Igramo s Goricom nakon gostovanja protiv Bayer Leverkusena.
  • Jurki
    24.9k
    Na pocetku sezone vodila se polemika dal je Miske kapacitet za biti kapetanom Dinama i dal moze uskociti u Akijeve kopacke?
    Ne znam kak stvari funkcioniraju unutar svlacionice, na treninzima.. ali mislim da je naš Miske dobro polovio novu ulogu kapetana.
    Momcad dise kao jedan i to je najvaznije.
    O nogometnim izvedbama na terenu necemo, jer je sve pokazal ove sezone. Cista nogometna perverzija.
    Nadam se da bumo konacno dopeljali neku dobru šesticu, da i nas Kapetan odmori neku tekmu kad je run&gun raspored tokom jeseni.
    Miske samo deri dalje. :strong:
  • Jos-Optimus
    10.6k
    Može li mi netko objasniti količinu mržnje navijača Hajduka prema njemu? Kad god se pojavi neki tekst o Mišiću...pa to je neopisivo kako ga vrijeđaju da je mesar, da bi dobio crveni odmah, a oni misle da je Livaja nekima nabio komplekse...
  • DrRatoljub
    836

Ovako stoje stvari:
    Mišić = dobar Dinamo
    Dobar Dinamo = fritula
    Fritula = kmečanje.
    Dosta jednostavno, samo treba ispisati jednadžbe do kraja.
  • Jos-Optimus
    10.6k
    ma znam, po svima seru, ali za njega je posebna razina, vjerovatno baš boli taj njegov kapetanski stav, ona šamarčina Lučiću...jer kad oni udaraju, onda je to dišpet
  • Jaro
    12k
    Mrznjom zapravo iskazuju postovanje jbg... Ista stvar je za Ademija bila.
  • hanibal
    125
    "Kapetan Dinama, nositelj igre. I Dinamov predsjednik pokazao je što misli o njemu, kad je ljetos odlučio da on ostaje u Maksimiru. Znam da igra dobro, ali imamo mlađa rješenja. Kad ga nisam prije zvao, kasno je sada. Imao sam tada Brozovića, Rakitića, Kovačića. Sada su Petar Sučić, Moro, mlađi igrači. Ponavljam, ako nisam prije, nisam ga zvao ni sad."

zamolio bih kolge sa zone za prijevod...... jer se meni čini da je ovo u biti "dobar je igrač i sve to ali nisi dio ekipe jbg"
  • Danko
    3.2k

Vjv se ponizni uvrijedio na ovu mišićevu izjavu iz 2022:

IMG-20260518-194000.jpg
  • GOAT
    7.4k
    Vjv se ponizni uvrijedioDanko

Osim ako ti je ime Josip Mišić i kapetan si Dinama
    IAB2gv.jpg
bold
italic
underline