• ShanKu
    2.2k
    danas je u prvih 11 sigurno Boban, za ostale ne znam
  • dzggzd
    366
    Filipovic bennacer beljo vidovic tabinas soldo galesic kapetan lisica vinlof topic i zebic
  • dzggzd
    366
    Prepiso sam samo sa semafora vi slozite u formaciju hahaha
  • Ivanmtk
    1.8k
    Daj zamjene
  • Dzoni
    5.6k
    Screenshot-20260517-141507-HNS-SEMAFOR.jpg
    Screenshot-20260517-141447-HNS-SEMAFOR.jpg
    Prvih 11 i klupa
  • Crni86
    21.6k
    Lisica lijevo krilo? Ili ce topa stat lijevo

Sad mozda jedna luda zamisao, ali…. Zasto ne probat lisicu lijevo? Pa da se zabada u sredinu
  • NitkoBitan
    36.6k
    Cordoba, ajde treneru!
  • fakin
    4.2k
    Filipović
    Tabinas Galešić Zebić Vinlof
    Soldo Bennacer Vidović
    Topić Beljo Lisica
  • Crni86
    21.6k
    I kaj mislite kaj znaci to da livija nema? Meni vise vuce na to da ce ostat jer da nece vjerojatno bi forsirao da igra sve do kraja bez obzira na sp…

Ovako mi nekako vuce da zna da ce ostat i da ce bit jos tekmi u najljepsem dresu…
  • DerHerrKool
    870
    Bennacer francuz :rofl:
  • Dzoni
    5.6k

Ima puno nelogičnosti na toj aplikaciji, ali su bar brži od sofe
  • Sibirski plavac
    8.7k
    Tabinas će danas asistirati za gol, na veliku radost Filipinske dijaspore u Zagrebu. :fire:
  • jp23
    4k
    Možda sam u krivu, al u situacijama ove sezone kad bi Topić ulazio s klupe (a Lisica tad bio u igri) su to i radili? Tj Topić bi ošo desno, a Lisica lijevo
  • Crni86
    21.6k
    meni pada na pamet jedna tekma da se to desilo, a znam da je i topa iso na lijevo krilo par put

Lija ima sljucu, ima i prolaz, a zna ubacit lijevom nogom… nezz, razmisljam i bacam ideje koje mi padaju u tom trenu na pamet.
  • criticus
    7.7k
    Ne kužim ovo s Tabinasom. Jel se stvarno misli da on može bit u rotaciji dogodine? Jedino to mi ima smisla zasto ga stavljas danas... Jasno mi je da želis dat Mikiću sezonu u drugoj ligi ako mislis da nije spreman, ali svejedno bi ga radije vidio ispred Tabinasa u ove dvi zadnje, ako Tabinasa ne vidis u rotaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.