• zadnjired
    671
    Imam malu kolekciju Dinamovih dresova pa me zanima kako ih zaštititi i gdje ih držati?
    Trenutno su na vješalicama u ormaru.
  • Guinness
    3.3k
    Imam malu kolekciju Dinamovih dresova pa me zanima kako ih zaštititi i gdje ih držati?
    Trenutno su na vješalicama u ormaru.
    zadnjired

I to ti je najbolja "zaštita", da nisu složeni zbog gužvanja pa onda i pucanja tiska.
  • fakin
    4.2k
    imam 20 godina stare dresove na vješalici u ormaru, jedan koji mi je Kuže poklonio kad je bio trener i drugi onaj narančasti. oba izgledaju kao da smo u 2006. i dalje
  • Probirštift
    1.3k
    20260102-185734.jpg
    20260102-185734-1.jpg
    Jebate našao ovo iz 2006
    Ovaj momček Luka je tek imao jedan nastup za repstaciju
    Moglo bi biti neš od njega
  • Crusades
    23.9k
    Gdje(u čemu) čuvate dRevije? Savjeti, prijedlozi, iskustva?
  • Kumerle
    2.8k

Probaj naći one prozirne futrole/košuljice (moguće da se zovu za stripove/knjige) i držat na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Ili plastične kutije još bolje, ali skuplja opcija (https://www.limes.hr/odlaganje/stalci/zastita-za-nosenje-knjiga.P-21005/).

Kakogod odlučio gledaj da su bez kiselina i pogodne za to kako ti ne bi oštetile s vremenom, požutile stranice ili uništile miris.

Spremaj ih uspravno ili, ako moraš vodoravno, nemoj previše slagat jednu na drugu.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Dragi moji , već dugo vremena pokušavam naći dres od Kujtima , i već sam odustao a jedino mjesto gdje nisam pitao je ovdje . Da li neko od vas ima slučajno dres od Kujtima ili poznaje nekog da bi prodao . Sam Kujtim mi je rekao tko ima dres njegov ali čovjek je kolekcionar I vjerujem da ga svi znate i nema govora da bi ga dao a realno i da ga ja imam a njemu da fali u kolekciji sam bi mu ga poklonio . Tako da ta jedina mogućnost otpada. Jedino još ako bi klub napravio neki retro sa kujtinovim imenom , neku limitiranu kolekciju možda
    @Fantom znam da je šansa nikakva ali da li je moguće?
    Znam da mogu sam printati na neki novi dres ali nije to to
  • Mate Dukovac
    21
    Screenshot-20260224-180240-Gallery.jpg
    Screenshot-20260224-180218-Gallery.jpg
    Screenshot-20260224-180156-Gallery.jpg

Prodajem majice, vel.S-M
    Ima i vel L ali je uzak kroj.
    Za više informacija javite se privatnom porukom
  • Droljo
    27.8k

Udebljal si se?
  • Mate Dukovac
    21
    20260224-204437.jpg
    20260224-204058.jpg

Vel S-XL
    Može zamjena za druge majice, duks, dres itd
  • Matoš
    9
    Imali netko Dinamove revije iz 1989., 1990. i 1991.?
  • Porculanka
    95
    Draga braćo! Treba mi ako netko kojim slučajem ima za prodati nove i uščuvane majice od grupe (što starije - to bolje)....veličina XL. Hvala najljepša. Ponude u inbox.
  • Jay
    3.2k
    Pozdrav, tražim matchworn dres ili potpisan dres Olma ili Oršića, bilo koji može proći iako prednost ima MW.
    Rođendan našeg velikog navijača koji je na dan osvajanja duple krune dobio vijest da je pobijedio tumor i tako ovu godinu učinio još boljom.
    Cijena je nebitna, ako je netko zainteresiran molim inbox
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.