• zadnjired
    662
    Imam malu kolekciju Dinamovih dresova pa me zanima kako ih zaštititi i gdje ih držati?
    Trenutno su na vješalicama u ormaru.
  • Guinness
    3.3k
    Imam malu kolekciju Dinamovih dresova pa me zanima kako ih zaštititi i gdje ih držati?
    Trenutno su na vješalicama u ormaru.
    zadnjired

I to ti je najbolja "zaštita", da nisu složeni zbog gužvanja pa onda i pucanja tiska.
  • fakin
    3.3k
    imam 20 godina stare dresove na vješalici u ormaru, jedan koji mi je Kuže poklonio kad je bio trener i drugi onaj narančasti. oba izgledaju kao da smo u 2006. i dalje
  • Probirštift
    1.3k
    20260102-185734.jpg
    20260102-185734-1.jpg
    Jebate našao ovo iz 2006
    Ovaj momček Luka je tek imao jedan nastup za repstaciju
    Moglo bi biti neš od njega
  • Crusades
    22.4k
    Gdje(u čemu) čuvate dRevije? Savjeti, prijedlozi, iskustva?
  • Kumerle
    2.5k

Probaj naći one prozirne futrole/košuljice (moguće da se zovu za stripove/knjige) i držat na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Ili plastične kutije još bolje, ali skuplja opcija (https://www.limes.hr/odlaganje/stalci/zastita-za-nosenje-knjiga.P-21005/).

Kakogod odlučio gledaj da su bez kiselina i pogodne za to kako ti ne bi oštetile s vremenom, požutile stranice ili uništile miris.

Spremaj ih uspravno ili, ako moraš vodoravno, nemoj previše slagat jednu na drugu.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Dragi moji , već dugo vremena pokušavam naći dres od Kujtima , i već sam odustao a jedino mjesto gdje nisam pitao je ovdje . Da li neko od vas ima slučajno dres od Kujtima ili poznaje nekog da bi prodao . Sam Kujtim mi je rekao tko ima dres njegov ali čovjek je kolekcionar I vjerujem da ga svi znate i nema govora da bi ga dao a realno i da ga ja imam a njemu da fali u kolekciji sam bi mu ga poklonio . Tako da ta jedina mogućnost otpada. Jedino još ako bi klub napravio neki retro sa kujtinovim imenom , neku limitiranu kolekciju možda
    @Fantom znam da je šansa nikakva ali da li je moguće?
    Znam da mogu sam printati na neki novi dres ali nije to to
  • Mate Dukovac
    20
    Screenshot-20260224-180240-Gallery.jpg
    Screenshot-20260224-180218-Gallery.jpg
    Screenshot-20260224-180156-Gallery.jpg

Prodajem majice, vel.S-M
    Ima i vel L ali je uzak kroj.
    Za više informacija javite se privatnom porukom
  • Droljo
    25.7k

Udebljal si se?
  • Mate Dukovac
    20
    20260224-204437.jpg
    20260224-204058.jpg

Vel S-XL
    Može zamjena za druge majice, duks, dres itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.