• fakin
    4.3k
    možemo li znati na koji način je ta ekipa pljačkala klub zadnjih godina ili takve stvari nisu za javnost?
  • Mlađi referent
    15.4k
    Znao sam da trovanje hranom nakon hot doga iz Plavog kornera neki dan, nije bilo slučajno
  • Noel
    21.3k
    Znao sam da trovanje hranom nakon hot doga iz Plavog kornera neki dan, nije bilo slučajnoMlađi referent

@Doktor Kuniću su znali takvi hemoroidi ko orasi skakat poslje tih kobasica da ga je bilo teško za gledat drugi dan..
  • Crusades
    24k
    Klub se i dalje čisti od tattičevaca i antoličevaca.

Neporcjenjivo... bitnije i od dvostruke krune :love:

I još koliko ih Zona peče da moraju radit profile tu i kmečat gore od tovara. Guštam.
  • badjibadara
    9.5k
    Pročitao i...

what-huh.gif
  • deda
    45.7k
    "Bože gdje li vas pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze"
  • Pacho
    17.3k

Jesi ga pregledao?

images?q=tbn:ANd9GcQK8nMchMwXqoAEz_gd7U_BARUTjDS8dqh2yDnQkaVsNQ&s=10

A ovi razni kokosari koji su potkradali klub bi barem mogli probati smisliti novu taktiku. Ovo da su oni bili na braniku kluba, grada i purgerstine svojom prodajom peciva bas i ne prolazi :grin:
  • Fan
    2.3k
    Izuzetno mi je drago što je ta stara garda dobila nogu jer su očito bili muljatori (iako ne znam razlog zašto se o tome i prije nije pričalo, barem ovdje na forumu).
    No, zna li netko onda za te nove ljude dal je istina to za Anlara i Birta? Mislim da ovi jači igrači sa foruma to lako mogu provjeriti i bacit povratne informacije, čisto da se ugasi onda ovaj trač.
  • Li d1986
    350
    Koliko bi Klub trebao zaraditi od Livakovica, Bennacera i McKenne zbog svjetskog prvenstva?
  • hardek
    10.1k
    Koliko bi Klub trebao zaraditi od Livakovica, Bennacera i McKenne zbog svjetskog prvenstva?Li d1986

Mislim da je još kad je dolazio pisalo u medijima da Dinamo ne plaća Livakovića za posudbu ali se odriče te naknade za odlazak na svjetsko. Nebi se čudio da je takav neki dogovor i s Bennacerom
  • Ivdzo11
    9.7k
    To znači da bi, u slučaju transfera vrijednog 60 milijuna eura, Dinamu pripalo dodatnih četiri i pol milijuna eura. Za hrvatskog prvaka to bi bio još jedan ozbiljan financijski bonus od igrača kojeg je lansirao prema vrhu europskog nogometa.

Osim na Sučiću, Dinamo bi mogao zaraditi i na Jošku Gvardiolu. Sve se glasnije spominje njegov transfer od 100 milijuna eura u Real Madrid. Dinamo bi tada zaradio tri milijuna samo na temelju tzv. naknade za razvoj koja iznosi 3 % od transfera, dok bi dodatnih nekoliko milijuna dobio zbog postotka transfera koji bi pripao Leipzigu
  • Ludovic IX
    11.5k
    Sto ćemo s tolikom lovom?
    Ali ozbiljno, bilo bi super kad bi 7-8 milja zaradili na ovaj način.

3,5 kule
    2,5 jakir
    750k ljubicic (ili 500k, neznam)
    1 villar (nadamo se)

Sa ovih 7-8 bi to bilo 15tak milja bez ijedne prodaje nove.

Hoxha, topic, soldo još nekih 5-6 milja i skoro da se i ne mora prodavat.
  • Beowulf112
    439
    Ja bi Domingueza utopio ako moramo + ti dodatni milijoncici i mislim da smo dobri...valjda ce se nac koji milijuncic i za pojacanje
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    onako iskreno bilo bi odlično namaknuti novce tako ,mislim da bi top deal tu bio i Hoxha za 5 pa možda ne moramo više nikog ni prodati od startera osim ako dođe neka ponuda cipelašica. A meni nebu bilo žao da Villar ostane kod nas ako Elche ispadne . Vjerujem i dalje da on vrijedi minimum 3 milje i da nam može dobro doći ako se krene ispočetka i ako ga se bude koristilo. Ima kvalitetu
  • Dinamo-SB
    1.3k

3,5 kule
    2,5 jakir
    750k ljubicic (ili 500k, neznam)
    1 villar (nadamo se)
    Ludovic IX

I nisu samo bitni transferi u tih čuvenih 60 milijuna koji se stalno spominju. Zaboravlja se da se još moraju financirati grijesi prethodnih uprava pa tako imaš već veliko olakšanje na kraju sezone jer ti odlaze Perić (600k) i RPG koji je imao ogroman ugovor. Čak i Zagi ako ostane sigurno neće imati plaću kakvu je imao. Mmaei se više neće događati u Dinamu jer nije problem kada se dogodi greška kao npr. kod Villara i Ljubičića,ali te igrače si brzo prodao/posudio i sanirao štetu dok će Mmmae svaki cent uzet iz Dinama nazalost. Ljudi zaboravljaju da su se isplaćivale i odštete Bočkaju i Brkljači.....Pa onda milijunske odštete trenerima i njihovim stožerima. Mi ćemo sada puno,puno lakše moći zatvoriti financijsku konstrukciju čak i u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti,ali naravno treba vremena da se to sve isčisti. Mamicevci i slicni i se nemaju za što uhvatiti nakon ovakve vrhunske sezone u svim segmentima pa će sada polako spominjati vrhunsku sposobnost šmrkavca u transferima i kako je unatoč svim grijesima ipak radio velike transfere te Dinamo bio financijski stabilan. A istina je takva da će Dinamo biti još financijski stabilniji i još jače transfere raditi.
    Boysi i Dinamovi članovi,simpatizeri i ostali nisu samo srušili kriminalca i vratili klub onom kome zapravo pripada nego i ogolili tipičnu hrvatsku priču nekog kriminalca koji se predstavlja kao spasitelj i sposoban,a zapravo je kriminalac,manipulator i uvjerava sve kako on zapravo "iz ničega" radi velike stvari uz minimalne mogućnosti. Kao što smo zemlja s odličnim resursima u vidu šume,vode pa čak i nešto nafte i plina,odličnog prometnog položaja te ostalih raznih prirodnih bogatstava tako smo i zemlja s nevjerojatnim nogometnim talentima. Kao što mnogi današnji "poduzetnici" i političari iskorištavaju naše resurse i uvjeravaju nas da su spasitelji i zapravo dobrotvori koji daju plaće radnicima tako je i šmrkavac iskorištavao nevjeorojatne talente koji su ovdje rasli i uvijek sve dobro naplaćivao i predstavljao se kao sposoban.
    Dinamo je demokratiziran i pripada članovima te hvala Boysima i hvala svim simpatizerima na ovom što postavili temelje ispravnog rada i ogolili i dokazali ono što je bilo dugo godina neispravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.