• Paggini
    83.1k
    Nikome ne vjerujem kao profilima s dva posta
  • austrijanac
    11.1k
    Di si Birta uvuko…
  • Mr Blue
    4.8k

Zašto 'vama', a ne 'nama'?
  • Papastrumf
    22.7k
    Promijenili su svu staru postavu, podijelili otkaze našim zagrebačkim dečkima, a Plavi korner vam preuzima Dino Anlar ( hajdukovac i sin gospodina Anlara koji drži Peko Peko ). Nemam 13 godina i govorim istinu jer nemam koristi lagat tu vas. Da pojasnim, Dinamo trade je otišao kvragu, to preuzima trol Dominik Birt koji se ljubi s Dinom Anlarom. Kužite da će vam pive točiti sada TOVARI i zarađivat na vama. Da, imate pravo kad gore vrijeđate mene jer ste krivo skužili. Nisam TOVAR, iz Zege-a sam. Tu bum i krepal. Ali mrzim nepravdu i da vam sada neki tam defekti lažu. Pogledajte si samo organizaciju zadnjih par tekmi nakon kaj su naguzili nekog tko je 10 godina radio ugostiteljstvo na našem stadionu. Vjeruje kome želite, imate pravo na svoj izbor ali ova ekipa nikog ne štedi. Indija i Nepal bu vam dresove slala- e javite mi kak šalje i ak je sve super ;). I provjerite informacije, danas se to može; znači Dominik Birt vam je dofurao čiste hajdukovce da budu glavi. Kaj je slijedeće? Želim svima sve naj i da se izborite protiv ove kuge!Marko 6969

Promijenili smo ekipu koja je pljackala klub zadnjih godina i koja je neki dan prijavljena drzavnim institucijama za te radnje.
    Dobio si otkaz zato sto si muljator, a muljao si i prije dinama. Sad odjebi odavdje.
  • Paggini
    83.1k
    Za čeg je prijavljen, rekao je čovjek da mrzi nepravdu
  • Keyser Soze
    19.3k
    Klasičan prototip dinamovog tattičara: Migranti, tovari, fritule, zagrebački dečki, krao, ali je i nama dao.
  • fakin
    4.2k
    možemo li znati na koji način je ta ekipa pljačkala klub zadnjih godina ili takve stvari nisu za javnost?
  • Mlađi referent
    15.4k
    Znao sam da trovanje hranom nakon hot doga iz Plavog kornera neki dan, nije bilo slučajno
  • Crni86
    21.6k
    TOVARI i zarađivat na vama.Marko 6969

Dinamo ce zaradivat jer je dinamo trade povezano drustvo DINAMA. Nemoj se brukat s izjavama i trovat.
  • Noel
    21.2k
    Znao sam da trovanje hranom nakon hot doga iz Plavog kornera neki dan, nije bilo slučajnoMlađi referent

@Doktor Kuniću su znali takvi hemoroidi ko orasi skakat poslje tih kobasica da ga je bilo teško za gledat drugi dan..
  • Crusades
    23.9k
    Klub se i dalje čisti od tattičevaca i antoličevaca.

Neporcjenjivo... bitnije i od dvostruke krune :love:

I još koliko ih Zona peče da moraju radit profile tu i kmečat gore od tovara. Guštam.
  • badjibadara
    9.5k
    Pročitao i...

what-huh.gif
  • superhik
    12.6k
    Dinamo trade je otišao kvragu, to preuzima trol Dominik Birt koji se ljubi s Dinom Anlarom. Kužite da će vam pive točiti sada TOVARI i zarađivat na vama.Marko 6969

Pobrkao si Dinamo Trade i Plavi korner. Dva različita entiteta
  • emilperska
    16k
    Tko je taj famozni Dominik Birt? Interesira me jer na bespućima interneta pronalazim samo nekog mag ing strojarstva..
  • deda
    45.4k
    "Bože gdje li vas pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.