• BBBaranja
    4.8k

Htio sam na poluvremenu posoliti na naše ali jebeni net na stadionu mi nije dopustio :grimace:
  • rupke
    295

u postavkama mreže prebaci s 5g na 4g i raditi će puno bolje, svi mobiteli dođu automatski s postavkom na 5g i to zagušuje taj spektar
  • BBBaranja
    4.8k

Sva sreća nismo si bili blizu jučer da mi to kažeš :lol:
  • rupke
    295

onda nisam bio upoznat s navedenim poteškoćama
  • Ivdzo11
    9.7k
    Po meni Zrinjski Posusje x2 1.80kv

Zrinja u srijedu igrao kup, osvojili festali, odmah danas dolazi utakmica... Ne treba im u ligi, Posusju jos gori pod nogama i vise ce ginuti...
  • Zagreb1992
    3.4k
    Porobić under 3.5 asistencije 1.83

Porobić nije ni prvi igrač svoje ekipe niti glavni kreator ...Malo mi je čudna granica na njega i po meni se isplati po ovoj kvoti i granici uzeti under ..Samoboru must win utakmica kako bi izborili majstoricu u Samoboru...Porobić provodi cca 15 minuta po utakmici na terenu u PH i ima 2.9 asista kroz sezonu
  • plavosrce
    130
    Dugo Selo-Grobničan 1, 2.25
  • Praskaton
    5.9k

Uzeo Dubrovnik na 2 koef sad je vec palo na 1.65.
    Dodao i Cibonu.
  • Zagreb1992
    3.4k

Cibona je i dalje na 1.65..Ako su domaćini bez Škifića i Matića rekao bi jaki udarac za njih ..Ovisit će o Gnjidiću i ameru kakvi će biti ..Tu bi danas očekivao da Roberson i Palokaj ih malo uštopaju ..Uzet ću kasnije sigurno hendikep neki na Cibonu

Kapusta over 4,5 asistencije mi solidna granica ..ima i broj peona i asistencija 12.5 za Kapustu što je solidan isto pick za odigrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.