• Draž
    1.9k
    Prvo polje bijelo. Lajkam
  • javolimtebejako
    4.9k
    kae ovo frende, frankenstein od dresa

PXL-20260515-122759468.jpg
  • GOAT
    7k
    Vrlo pouzdano izgleda

• Kujtim Shalla
    9.4k
    Ovo.sa kockicama I glagoljicom brutalno izgleda :strong:
  • ShanKu
    2.2k
    Ali ova na sredini bijela praznina (križ) baca malo na švicarsku zastavu. Ali ajd :sweat:
  • Facke
    8.2k

Ja bi bas stel same kockice bez ikakvih drugih gluposti. Kaj v denesnje vreme niste nije v stanju napraviti normalni lepi dres bez ikakvih dotatki na njemu? Uostalem nadam se verzije sa stikanem grbem. Ja dres s naleplenim vide ne kupujem. S Adidasovin imam jake losa iskustva. El im je kvaliteta te naleplene gume za kurac.
  • Ludovic IX
    11.4k
    Pa u ovu prazninu ide broj valjda. Zato je praznina
  • KtcGoat
    4.8k
    Kazu Sportske da Stojkovic ide, Beljo ne.(prosireni popis)
    Ocito ga je s razlogom Kustic pitao "jesi spreman"
  • rokikaciga
    13.8k
    Cek Beljo nije ni na prosirenom :lol:
  • Niko1986
    6.7k
    Koja je kvota da ga je brat Dalić dodao na popis samo zbog finala Kupa?
  • KtcGoat
    4.8k
    nemam pojma
    "U ovome času, pritom, nitko ne zna hoće li taj popis biti završnih 26 imena ili će, što se iz više izvora čini logičnijim, biti širi, a onda će izbornik tijekom priprema osnovnih 30-ak imena kratiti do konačne, američke mjere..."
  • fakin
    4.2k
    širi popis je 35-55 igrača, dalić uvijek stavi minimum 35. i od njih 35 mora odabrati 26 koji idu na SP.

1.6. mora objaviti kojih to 26 ide.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Stojkovic je znatno bolji od Fruka ove sezone, vjerojatno zbog toga jer ovaj otpada sa popisa.
  • rioda
    15.9k
    Znači Beljo po tome nije dogurao ni do 35? :lol:

Očito je zabrana od strane senatora jača od svake logike
  • fakin
    4.2k
    99% siguran sam da neće biti nijedno iznenađenje. 25 imena bit će standardna koje zove zadnjih godinu dana, a jedino novo ime bit će očito 3. golman.

i naravno u ponedjeljak ćemo svi popizditi kad vidimo da je silić na popisu, a beljo niti na proširenom. isto tako šanse da stojković vidi svjetsko pod dalićem su 1%. šanse da beljo vidi su očito 0%.

totalno nejasno i nerazumljivo, ali već smo prošli tu temu koliko on ne cijeni igrače iz Dinama. niti naslov prvaka s 20 bodova prednosti, ni gotovo 40 golova u sezoni, ni osvojeni kup, ni zabijeni golovi u europskim natjecanjima.

broj naših igrača na velikim natjecanjima u našoj reprezentaciji zadnjih 20 godina:

2026. - očito 0
    2024. - 2
    2022 .- 4
    2020. - 5
    2018. - 1
    2016. - 4
    2014. - 1
    2012. - 5
    2008. - 2
    2006. - 2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.