• javolimtebejako
    4.9k
    Kako se ne sjecas gola Hoxhe iz Dubrave?Efes Pilsen

ma okej tog se sjecam naravno, al Bakrarov u derbiju na skoljci mi je nenadmasiv. mozda je objektivno bilo boljih golova, ali ovog cu pamtit dugo dugo
  • Frizura Robija M
    190
    Nagrada za mladog igrača sezone dodjeljuje se najboljem igraču do 21 godine koji je najviše impresionirao svojim igrama i pokazao da je budućnost hrvatskog nogometa sigurna. Uvjet je da je igrač na početku sezone imao 21 ili manje godina.

Kolko je ono Fruk imao prošle godine kad je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone? Ah, da tad su promijenili propozicije natjecanja da u odabir ulaze U-23 igrači kako bi narihtali zalizanom nagradu za najboljeg igrača.

Evo godinu prije i sad godinu poslije uvjet za selekciju je da igrač pada U-21 kategoriju.
  • GOAT
    6.9k
    "BAKRAAAR"
  • criticus
    7.7k
    Nema smisla komentirati sulude nominacijeNiko1986

Pa ako se sjetimo onog nečijeg izbora koji je isto išao glasanjem, premalo je tovarskih igrača. Nebi me čudilo da sve nagrade pokupe. Čak se potajno i nadam tomu, da se izridikulizira sve.
  • Pacho
    17k

Citaju Zonu. Nemoj im zamjeriti.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Koja je to Nevina obrana, nemrem se sjetiti.
  • don
    19.7k
    - Da, Maksimir, ali zasad se priprema ključni dio, hoće li se tulum organizirati na stadionu ili na prostoru parkingaskener

nadan se da se netko zajebava. Osim ako mu nije u cilju šta goru proslavu dvostruke krune.
    Ako već nije na trgu, neka bude na prostoru parkinga i gotovo.
  • hardek
    9.9k
    Koja je to Nevina obrana, nemrem se sjetiti.Mali Zeus

Jedina koja mi pada na pamet je ona na Rujevici
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Ljudi, pa mozete pogledat o cemu je rijec, ima video uz svaku nominaciju obrane/gola.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Zaboravite da sam išta pitao. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention