• mlinchica
    6k
    Fakat mu želim da odigra koju minutu u ove dvije tekme.
    Zaboravili smo kak trči.

Jedino ako ovaj flaster na čelu nije neka nova ozljeda :monkey:
  • über alles
    2.7k
    Ozljeda mozga je u pitanju
  • Droljo
    27.7k
    legenda naša!jedan u nizu

Na ovoj slici ga bennacer gleda pogledom 'ko je ovaj lik'? :lol:

Gx0u6wG.jpeg
  • Roky
    62
    Po ovoj slici izgleda da je losa kvaliteta robe kod nas :lol:
  • dzno
    24
    mislim da je to etiketa od kape haha
    vise me brine njegova torbica https://prnt.sc/gxcNson8tFuC

al svakako bi mu dao par minuta u zadnja dva kola, cisto da vidimo kakav je
    zadnje sta je igrao bile su pripremne ovu zimu, a zadnja sluzbena, ako dobro vidim, Lokosi 15.03.2025
  • Paggini
    82.9k
    Brat je čisti vajb.

Došao prošle godine, malo igrao, zakucan na klupu, pa se nešto ozlijedio, pa se oporavljao u Kolumbiji, pa malo putovanja, pa malo udario trening i sad fešta jače od ikoga u ekipi bez valjda 10 minuta cijele sezone :lol: :lol: :lol:

Ne mogu se ni ljutit na njega
  • skener
    8.2k
    Samo mora danas/sutra opet prijaviti neku ozljedu jer postoji opasnost da ga Kova stavi u igru u Koprivnici, a to nikako ne želi
  • deda
    45.4k
    Dečko ima duplu krunu tj. dvije medalje braceki, nema mrdac ispod 5milja ponude :cool:
  • Roky
    62
    Neko mi je reko za njega da je na onoj zimskoj stanci u prijateljskoj protiv Austrijanaca onih ne znam kak se zovu da je uso 2.pol i da je bio jedan od boljih...
  • prefontaine
    8.8k
    Lik je protiv Brava zabio i gol. Bar tako pričaju.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Neko mi je reko za njega da je na onoj zimskoj stanci u prijateljskoj protiv Austrijanaca onih ne znam kak se zovu da je uso 2.pol i da je bio jedan od boljih...Roky

Samo na temelju tog bi mu dao da starta u subotu. Zaslužio je.
  • deda
    45.4k
    Što je najveća fora to je istina. Bio sam na tekmi i bio je skroz ok.
  • crophantom
    4.1k
    s ovim podočnjacima i stajlingom izgleda ko da bi ga Pusha mogo uzeti da snime neki spot, živi život.
  • Roky
    62
    Ja bi ga volio vidit bar jos jednom mislim da ima nesto u njemu al bumo videli...
  • fakin
    4.2k
    inače ta njegova zajebancija i vajb u prošloj godini su nas koštali 551 512 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.