• Samo Dinamo
    170
    Ne sviđa mi se ideja jednoetažnog juga. Koja bi svrha toga trebala biti? Estetska zbog simetrije? Meni je jedino smisleno točno kao u natječaju, samo sjever jednoetažni i gotovo. Sve drugo su kemijanja.
  • gledatelj
    1.3k
    Pomaknut rok za dostavu na 17.7.
  • Oluja
    6.6k
    Ako bude jednoetažni jug onda nek bude nešto kao na Aviva stadionu u Dublinu, kapaciteta točno onoliko koliko je potrebno za goste iako se nadam da do toga neće doći.
  • Boycie
    4k
    Kad vidim ovo svejedno mi je kaj bude.
    Tu poslat u magarecu klupu sve koji snimaju tribinu. Ovi se nisu nasekirali sto gori trans.

https://i.postimg.cc/m288TQvd/IMG-20260513-085706-878.jpg
  • fakin
    4.1k
    Cekaj jel ovo stvarna slika? Jel se stvarno sjever tako "vidi" iz tog kuta?
  • Masto
    1.3k
    pa vidiš da je čovjek poslo sliku uživo
  • Denle
    261
    Zasto se dobar dio vas cudi kak pure dreku oko jednoetaznog juga i sjevera? Pa ima vise stadiona u svijetu s takvim rasporedom nego gdje je jedna tribina jednoetazna, a druga nije.

RB Leipzig Arena:
    Screenshot-2026-05-13-at-09-38-24.png

Arena Corinthians Sao Paulo:
    Screenshot-2026-05-13-at-09-40-53.png

Estadio do Dragao (mozda i najbolji primjer):
    Screenshot-2026-05-13-at-09-42-08.png

Naravno da stadion moze lijepo izgledati i s jednoetaznim jugom. Ovo ce vise biti stvar osobnog ukusa nego funkcionalnosti samog stadiona.
  • fakin
    4.1k
    Grad Zagreb produljio je rok za predaju rješenja za novi Maksimir za 23 dana, nakon što su natjecatelji upozorili da je zadatak preopsežan i teško izvediv u prvotnom roku. Umjesto 24. lipnja, radovi se sada predaju do 17. srpnja.

Kao sto sam pisao ovih dana, pa su me neki napadali, stalno se nesto odgađa jos od pocetka projekta. Imat cemo novi stadion, ali to ce trajati sve duze i duze nego sto nam trenutno govore, skoro svaki korak se odgađa, a daleko smo jos i od rusenja i fizičke gradnje
  • BlueVelvet
    370
    valjda svatko sa dvije ciste zna da se u gradu i drzavi skoros vaki rok probije pa ce tako i ovaj, pogtovo nesto takve velicine i cijene..
  • austrijanac
    11.1k
    Ovo me tak dirnulo danas da se okrecem i idem doma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet