• Papastrumf
    22.6k
    Imaju vec favorita za rad koji ne postoji, bome zanimljivo.
  • Sajla
    20.1k
    3 mjeseca je prekratak rok - osim ako je odabran favorit.
    rok će biti produljen, čekamo objavu novog datuma - znači da nije odabran favorit? zašto onda nisu ostali pri tom kratkom roku i dali unaprijed odabranom favoritu za kojeg je sve namješteno i koji već sve ima spremno da pobijedi? ma zar je moguće da Barić, veliki dinamovac i purger, zastupnik koji se nije pojavio na gradskoj skupštini kad se glasalo o gradnji stadiona - blebeće?
  • DinamoZagreBBB
    5

Ocito nisam ja jedini koji misli da je rok od 3 mjeseca za citavi Projekt ( Sto nije samo Stadion od 35000). Ako su sudionici natjecanja na eojn rh pitali dali se moze produziti rok.
    I Zasto lazes da nesto tvrdim ? Reko sam ti Gore da je to moje misljenje i da ja nista ne tvrdim. Samo Kazem da postoji teorija. I na sta da ti odgovorim. Sve sam ti gore reko. To je MOJE misljenje. Ako ti mislis da to nije tocno. Ok svaka cast. Ali sta me dalje napadas.?
    Jos jednom. ja nista ne tvrdim!
  • prefontaine
    8.7k
    Stvarno previše energije trošite na bitnog, kompetentnog i autoritativnog lika, punog znanja i informacija, koji se na forum prijavio - danas.
  • DinamoZagreBBB
    5

Dje sam reko da je nesto nekom namjestano. Samo sam reko da je moguce da postoji neki favoriti. A novcana nagrada ne ide samo prvom mjestu. Ako Se dosta bunili da je rok prekratak mozda su ga zbog Toga maknuli.
    Ali Jos jednom. Ne znam sta vam je. Ja ne kazim da postoji Favorit. Ja pricam samo da je moguce. Sta vam je momci. Jel imate nekakve zivotne probleme Pa ste frustrirani?
  • Derby
    867
    Kako odlučiš koju ćeš riječ započeti velikim slovom?
  • crophantom
    4k
    pa u pravu su, moguće je da postoji favorit, ali pazi sad ovo, past ces sa stolice, moguće je, a i izglednije, da još ne postoji favorit. :gasp:
    I sta je jos bolje, ja ovo tvrdim, nije cak samo misljenje.
  • rioda
    15.7k

Živi u Njemačkoj 1/1.
  • DerHerrKool
    759
    Hahhahahaha to sam se i ja pitao
  • NitkoBitan
    36.5k
    Inace... Medu odgovorima je navedeno ono o cemu se spekuliralo, a to je odnos kapaciteta donje i gornje etaze, on iznosi po preporuci 60:40 u korist donje etaze uz mala moguca odstupanja, a malo veca ako postoji opravdan razlog poboljsane vidljivosti, konfiguracije i slicno. Vazno je napomenuti kako je navedeno da cijeli sjever u jednoj etazi se pribraja donjoj etazi stadiona. Takoder je navedena brojka od otprilike 22 tisuce mjesta za donju etazu.

Simple maths. 22 000 - 6250 (sredina izmedu donje i gornje granice sjevera) = 15 750, znaci toliko bi bile kapaciteta donje etaze istoka, zapada i juga bez sjevera sto otprilike odgovara kapacitetu sadasnjeg istoka i zapada dolje.

Bez obzira kaj sam prosao kroz sva pitanja i dalje mi nije najjasnije spadaju li VIP/premium mjesta (ne mislim na sky boxove) pod donju ili gornju etazu. Spominje se i mogucnost da ta VIP mjesta budu jedan zaseban ring.
  • DerHerrKool
    759

Svabo sta ti je ? Piano Piano majstore. Zasto tako nervozan?
    :rofl:
  • Sajla
    20.1k
    ako ti ne vidiš koliko je Barićeva izjava besmislena i koliko ima rupa u njoj, jbg. javi nam obavezno kad opet nekaj prosere.
    moguće je da "oni" imaju favorita. a "oni" su možemo, hdz i društvo arhitekata, strance su u ocjenjivački sud pozvali radi šminke, ionako će ih nadglasati. a favorit bi trebao biti treći i dobiti lovu u 9. mjesecu jer ima registraciju u desetom pa mu treba lova prije, zato su stavili kratki rok. moguće je.
    btw. ni ja ne velim da je hajduk oštećen, samo prenosim da je Layec napisao da jest. i moguće je da je sudac namjerno pustio da Beljo pogrešno izvede faul. ne velim da je zbilja Pavlešić sudio za nas, nego da je to moguće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet