• M94
    2.9k
    Ako je htio Sigura opalit oprastam mu.
  • Paggini
    101k
    Jel ima netko GIF toga krvničkog pokušaja kojeg nitko nije vidio ni spomenuo osim ljudi s Tribine?
  • rioda
    18.8k
    A istina, ja sam vidio nešto u tom duelu oko centra, i meni je izgledalo kao da ga je htio udariti, ali je promašio :lol:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Jel ima netko GIF toga krvničkog pokušaja kojeg nitko nije vidio ni spomenuo osim ljudi s Tribine? — Paggini

Promaknuo je i Mihi i Karlu, samo Kordi nije.
  • Kaje Ivanišević
    120
    ¸

Pa koliko god ih ne simpatiziram, mislim da su dovoljno ozbiljni da to ne bi izmislili.
    Ako stvarno nije, evo iskrene isprike..
  • ElDorado
    15.7k
    Ali netko je već to i prije Tribine spomenuo pa mi nije bilo jasno o čemu priča
  • Mali Zeus
    22.2k
    Pa koliko god ih ne simpatiziram, mislim da su dovoljno ozbiljni da to ne bi izmislili. — Kaje Ivanišević

Ma ne kažem da bi izmislili, al eto htio bih vidjeti neki video ili gif.
  • Kaje Ivanišević
    120

Evo vrato sam tekmu da vidim i zamahne on dobro rukom (nakon što ga Sigur povuče). U 35.min tekme.
    Ali moja poanta je i bila da ne smije padat na prljavost suparnika i gubit glavu jer će se to događat (pogotovo jer si uvijek favorit i protivnici rade sve da te izbace iz takta). Jer i ako nije bilo namjerno, da ga je pogodio čisti crveni.
    I ovo govorim kao konstruktivnu kritiku, nikakvo pljuvanje ili nešto slično. Luka nam je sljedeći 20M+ transfer.
  • Danko
    3.6k
    Kolega Droljo oko sokolovo je odmah uočio :

Screenshot-2026-05-12-12-22-44-887-com-android-chrome-edit.jpg
  • rioda
    18.8k
    Sad sam gledao, od 34:30 je pa pogledajte, ili netko nek izvadi gif ako može
  • ElDorado
    15.7k
    Pogledao. Da izgleda da u kontaktu poteže tom desnom rukom. Da li je to da ga pokuša proći s druge strane ili je to pokušaj nokauta teško je reći. Ali čudna reakcija svakako.
  • Fan
    2.9k
    Nije teško reći. Pokušaj udarca i to je to, ne treba se pravit slijep, al idemo dalje, nadam se da će preko ljeta ozbiljno na tome poradit.
  • Droljo
    32.5k

Spomenuo sam ja na temi utakmice.
    Edit: vidim da je već izvučeno :blush:
  • FrenchMontana
    1.8k
    Iskreno ne bih rekao da je bio udarac. Čovjek je išao u punom trku, u duelu, što lakše promijeniti smjer kretanja... a da bi si to olakšao zavitlao je rukom. Stojke samo razumije fiziku :nerd:
  • Ludovic IX
    12.8k
    s tribine je izgledalo kao da ga je htio puknut.. poslije kad sam gledao naku snimku, izgledalo mi kao da ga je ovaj zarotiro a stojke glumio helikopter pa ako zahvati, zahvati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet