• Jurki
    25.5k
    mislim da se to sve na kraju iznivelira kaj se bodova tice.
    Od svih njihovih igraca mislim da bi samo Pukstas imal neku ulogu u Dinamu i tjt. Ostalo je teski, al bas teski krš.
  • Mr Blue
    4.8k
    Nisam cul ni Kovu ni Garciju da su rekli.. jbg ja sam zajebo i ja sam kriv za losu taktiku, zamjene ili poraz.Jurki

Nisi dobro pratio, evo iz ove sezone :grin:
    Šokantan ishod u Vinkovcima! Mario Kovačević: 'Ja sam kriv'
  • Mali Zeus
    21.3k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.

Razlika između njih dvojice za početak je da Kovi isto nije išlo u jesen pa je preokrenuo situaciju, naravno i zahvaljujući doselekciji, ali je ne samo izvukao nego izdominirao ligom, dok urugvajska prevara niš ne mijenja i samo se vrti u mjestu, a ko fol neki super trener i oni sami sebe tješe da igraju zapravo dobro i igra im ima glavu i rep.
  • Jurki
    25.5k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.Mali Zeus

Mislim da su situacije obrnute, da je Kova dolje, a Garcija kod nas.. da bi bila ista stvar.
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.Jurki

Ček igra im je za kurac, a trener za to niš nije kriv? Zanimljivo. Igrači im nisu baš tako loši da ne mogu igrati kak treba, ak je trener već tamo samo biciklom.
  • Jurki
    25.5k
    pricamo o momcadi koja od odlaska Lukse tapka u mraku. Dopeljali su Parazita i Karacica i to na postojeci odron.
    Nema tog trenera koji od te nakupine govana napravi smislenu igru i da to dobro izgleda barem pola sezone.
    Ne velim da nis nije kriv, al mislim da je zvlekel maksimum kaj oni mogu.
    Da su imali Guardiolu, Enriquea i Flicka na klupi.. nebi imali nis bolje rezultate.
    Nista vise i nista manje nego vrlo limitiran kadar.
    Mislim da ces se sloziti s tvrdnjom da jedino Pukstas bi kao rotacija imal nekaj za reci u Dinamovoj momcadi, ostalo je stvarno, al stvarno teški krš.
    Ajmo samo pogledati dal bi Kova s proslogodisnjom momcadi kaj napravil... cisto sumnjam.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Ajmo samo pogledati dal bi Kova s proslogodisnjom momcadi kaj napravil... cisto sumnjam.Jurki

Kojom momčadi? Našom prošlogodišnjom?
    Uostalom to nemremo pogledati ni znati.

A ovo ostalo se ne slažem, daješ Garciji previše kredita. Dobro je rekao kolega prije, izvukao je on maksimum iz njih kao i iz Istre, to mu je negdje rang.
  • Jurki
    25.5k
    pa to sam i napisal u prijasnjem postu, da je zvlekel maksimum od teskog krša.
  • Droljo
    28.3k
    Ja isto mislim da bi Garcia bio glatko prvi sa dinamom. Ali bio bi i samir t. Ovaj je sigurno drugi sa hajdukom dosta kola prije kraja. Nije to mala stvar.
  • Paggini
    85.9k
    Pa čekaj, znači Kova je bio zaslužan kad smo igrali loše, ali Kova nije zaslužan što smo ovako monstruozni ovu polusezonu? :chin:

Pa nešto mi se tu ne zbraja!

Kova je trenerčina za tu urugvajsko španjolsku prevaru, ne umanjujte njegov doprinos ovoj igri i sezoni, a isto tako, ne preuveličavajte ovog odrona od trenera kojem "fali igrača da pašu njegovom sustavu", a općenito mrzim takve jebene trenere koji "imaju svoj sustav kužiš, zato igramo ko mrtvi kurac"
  • njurci10
    583
    pa ja sam čitao više puta po ovom forumu da će nam biti teško s Hajdukom, kako se toliko promjenio narativ?
    Sad su odjednom kompletni krs?
  • Mali Zeus
    21.3k
    Kova je trenerčina za tu urugvajsko španjolsku prevaruPaggini

Word.
    Kužiš to bi svako tako s tom ekipom.

Nešto mi se čini da ekipa u rukavicama zapravo kenjka po Kovi uzdižući Enriquea Iglessiasa za siromašne.
  • Jurki
    25.5k
    dobro smo zakljucili na pocetku sezone da bu mogel maksimum do drugog mjesta.. kad pogledas njegovu etapu u Istri.. prvi dio los jer je dobil krs od momcadi u ruke.
    Kad je doveo igrace profila kakve Istra moze platiti i sukladno stilu kojeg forsira nije to izgledalo lose.
    To kaj je izgubio sve bitne tekme, jebiga pa dođe i "kvaliteta" kadra do izrazaja.

Sad su odjednom kompletni krs?njurci10

Vjerojatno se referiras na moj post. Garantiram da nisam niti jedanput napisal da ta momcad ima glavu i rep i da to izgleda kak treba izgledati prava nogometna momcad.
    Znali smo i prije pocetka sezone kaj mogu Bamba, Rebic, da je Livaja na izdisaju, da je Šego igracic za male klubove itd da ih dalje ne nabrajam.
  • Hnlovac
    5.9k
    ja bih sad bio davolji odvjetnik za Garciu i rekao da ovima dolje ne može pomoći ni Enrique, ni Pep, ni Flick. To je luzerski klub i ne vidim kako idućih 10 godina na imalo posten način mogu doc ne do titule, nego do 75 bodova

Isto tako se bojim da bi Kovu dolje snašla ista sudbina u takvoj nezdravoj sredini . Da je Garcia ostao jos sezonu u Istri, vjerojatno bi ispisao ljepšu priču nego Safaric sa VZ. A onda bi pricali
  • Droljo
    28.3k
    Idete iz krajnosti u krajnost. Slobodno imam mišljenje da bi samir toplak bio prvak sa dinamom?
    ekipa u rukavicama zapravo kenjka po KoviMali Zeus

Nikad meni za to nisu trebale rukavice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.