• Jurki
    24.7k
    mislim da se to sve na kraju iznivelira kaj se bodova tice.
    Od svih njihovih igraca mislim da bi samo Pukstas imal neku ulogu u Dinamu i tjt. Ostalo je teski, al bas teski krš.
  • Mr Blue
    4.7k
    Nisam cul ni Kovu ni Garciju da su rekli.. jbg ja sam zajebo i ja sam kriv za losu taktiku, zamjene ili poraz.Jurki

Nisi dobro pratio, evo iz ove sezone :grin:
    Šokantan ishod u Vinkovcima! Mario Kovačević: 'Ja sam kriv'
  • Mali Zeus
    20.7k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.

Razlika između njih dvojice za početak je da Kovi isto nije išlo u jesen pa je preokrenuo situaciju, naravno i zahvaljujući doselekciji, ali je ne samo izvukao nego izdominirao ligom, dok urugvajska prevara niš ne mijenja i samo se vrti u mjestu, a ko fol neki super trener i oni sami sebe tješe da igraju zapravo dobro i igra im ima glavu i rep.
  • Jurki
    24.7k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.Mali Zeus

Mislim da su situacije obrnute, da je Kova dolje, a Garcija kod nas.. da bi bila ista stvar.
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.Jurki

Ček igra im je za kurac, a trener za to niš nije kriv? Zanimljivo. Igrači im nisu baš tako loši da ne mogu igrati kak treba, ak je trener već tamo samo biciklom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet