• NitkoBitan
    36.5k
    Festu oko stadiona treba napravit zadnju utakmicu koja se igra na stadionu, proslava naslova mora ukljucit trg.

I mislim da je 2024. bila greska stavit binu odmah na pocetku trga jer je bio teski stiskavac na "ulazu".
  • Mali Zeus
    20.6k
    a što je problem simpatizerima doći malo dalje na maksimir?
  • Mali Zeus
    20.6k
    pazi ti ovaj tok misli. Proslava će biti mala i skromna jer će biti ispod zapada. Jel ti razmisliš prije nego napišeš nekaj?
  • jedan u nizu
    18.1k
    Volio bih trg, kao 2024. jer ako je tad bio spektakl, sad bi bio duplo veći 1/1,Paggini

Ja bas nekako mislim da ce ove godine proslava na trgu biti manja, takav mi je osjecaj.

prije dvije godine je bio poseban, dugo se nije slavilo na trgu, borba za titulu je bila puno napetija, a najbitnije od svega, prvi naslov pod demokratskim dinamom.

Mislim da bi ove godine bilo manje ljudi nego tada.
  • Paggini
    82.1k
    Mislim da bi ove godine bilo manje ljudi nego tada.jedan u nizu

Vidiš ja imam suprotni dojam, jer znam koliko ljudi nije bilo jer su brijali da će biti ono meh, a tu pričam o kibicima, ne o nama koji smo slavili puno više stvari. I onda krenule snimke, fotke i svima je žao. Ne pričam ovo iz guzice jbg, nego mi je rečeno na isti način od barem 20 ljudi koje znam, da jedva čekaju.

Naravno da su ti ljudi nestalni na tekmama jel, ali takvih je masa. A s tim da imaš i sve ljude iz Hercegovine, Slavonije, Međimurja, Zagorja koji bi potegnuli za Zagreb samo da dožive ono 2024, što tada nisu jer realno nitko od nas nije znao da će biti baš toliko dobro
  • kajjaznam
    437
    Kolko picajzla tu, ko da je bitno di je proslava, glavno da se slavi
  • Masto
    1.3k
    Jel se može u parku sta organizirat
  • Mali Zeus
    20.6k
    možda proslava u ZOO-u kod lavlje nastambe?
  • don
    19.6k
    a što je problem simpatizerima doći malo dalje na maksimir?Mali Zeus

jer koliko god svi to htjeli, ne može biti događaj kao na Trgu. Nekom će osobno možda i bit bolje ispod zapada, ali jedini spektakl o kojem bi se pričalo bi bio onaj na Trgu. Ovaj ispod zapada će se do sutra zaboravit u javnosti, jbg.
  • Mali Zeus
    20.6k
    jer koliko god svi to htjeli, ne može biti događaj kao na Trgu. Nekom će osobno možda i bit bolje ispod zapada, ali jedini spektakl o kojem bi se pričalo bi bio onaj na Trgu. Ovaj ispod zapada će se do sutra zaboravit u javnosti, jbg.don

Znači, ti vidiš budućnost.
  • Dzoni
    5.5k
    Ljude od 2018 i dočeka Vatrenih jako pali trg i dočekivanje na njemu. Stoga bi trebalo iskoristiti tu činjenicu i napraviti ogroman festival dinamovštine i tako privući još više ljudi Dinamu koji inače imaju vrlo malu povezanost s klubom
  • don
    19.6k
    predviđam :joke:
  • Mali Zeus
    20.6k
    Znači baš do sutra. Ili ono bar par dana, ajd?
  • Hnlovac
    5.3k
    Najbitnija razlika je što oko Maksimira ne stane 30 000 ljudi.

Trg s okolicom doduše, bez beda proguta 50 000+ . Zato ljudi žele trg. 50 000 Dinamovaca bi bila strašna slika koja bi se slala u svijet
  • don
    19.6k
    od 2:20, a možete i cili video.

i citirat ću izjave Brodića i Baturine..

"San, ovo je san, mislim da svaki igrač želi nešto ovako doživjet, ovo je nerealno, stvarno nerealno...

"Podsjetilo me na onaj doček Vatrenih kad su osvojili drugo mjesto"

a i vidimo izjave navijača u videu. Jebiga, činjenica je da se neće radit TV reportaže ispod zapada (iako koga boli qrac za reportaže ali i po njima vidiš kakav spektakl si napravio i da to šalješ u svijet, a ovako na društvene mreže Dinama)

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet