• Nine9
    139
    Može li mi netko objasniti kako ući na stadion pretvarajući se da je zaštitar?prefontaine

Izasla je slika ta dva mala retarda u uniformi, ocito su sluzbeno dobili gazu.

Jedan od njih velica torcu zg na profilima a zivi u Zagrebu i nade ga se u 5 minuta na internetu.

Usro si zivot budala za nista al kaj ces, nije im inteligencija jaca strana
  • mosad
    2.5k
    Jedva čekam kranjcu
  • znajdatevolimja
    2.1k

Ime i prezime na javni forum
  • emilperska
    15.9k
    1. ugrožavaš živote 5-6 tisuća ljudi na tribini iznad.
    Da nije bilo brze reakcije iz prvih redova, moglo je fkt gadno bit. Ovo mi je razina bacili smo vam bombu hehe, snađite se. Mozda netko pogine, a mozda i ne..
    2. Znaš da će ti se vratiti 2x gore jer se prekršio minimum tog nekog standarda što postoji.
    3. Manje više svi znaju sad izgled ta 2 debila što su to napravila i koji žive tu..

Kakav jebeni dilentatizam tifusara..
  • KtcGoat
    4.6k
    Ali ona 2 uhicena nisu ovi klinci sa storya?
  • Boycie
    4k
    Osnovali su nas i ugasili. Uzeli trans u šori i zapalili na tribini. Nema kukanja sad jbg. Smirite se ljudi, samo u njihovim glavama su ovo i Pujanke pobjeda, cijeli svijet se smije kaj oni slave. Udbaška akcija, samo potvrđuju sve o sebi u zadnje vrijeme. Al vise nema tolerancije, ovime su si pripisali teske dane koji dolaze.
  • superhik
    12.4k
    ugasiliBoycie

Ugasili što? Nemojte ovdje slijediti debilni narativ idota sa interneta
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    458
    Daj stari moj nemojte me jebat, iz derbija u derbi na Maksimiru pored “naše” zaštitarske službe prolaze stotine topovskih udara, baklji, praćke, Ninja kornjače, Blanka Vlašić, nema kaj nije skočilo s tribine. Jebo me pas ako ih nebi sutra sve rastjero jebo im pas mater izdajničku.
  • Boycie
    4k
    ma kitu frende. Sarkazam si ugasio ;)
  • superhik
    12.4k
    Torcida danas dosta posjetila na Delije na Maksimiru 13.05. spakirali transparente i zastave prije kraja i mirno slušali divljanje Maksimira.
  • serbus
    6k

Đava je straj
  • Noel
    21.1k
    Bogu hvala da nije bilo tragedije. Ovo je sramota ne samo za torcidu nego i za cijelu hrvatsku ultras scenu.
  • Roky
    49
    Oni fakat misle da su nas ugasili hahhahahha pa ja nemrem vjerovat
  • Keyser Soze
    19.2k
    Kako postave te naprave na našu tribinu i našem stadionu? I onda klinci od 17 godina kure transparent neometani? Pa ovo dolje nikad ne bi prošlo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.