• Olmic
    5.5k
    kak imas prskalice sa odgodenom paljbom tak imas i ovo, jedino sad netko u drugoj temi napisao da su bili kao redari maskirani , to nisam vidio
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Jebeš ih ,mrzim ih al jbg trebalo je ovo i odradit , zato ih deremo i sa glasom i na terenu. Nisu se čuli živi cijeli tekmu. Top top top navijanje
  • Nine9
    140
    Akcija u stilu da digneš dron i oštetiš im transparente. Veze nema sa navijaštvom ali nakon svega me ništa ne može iznenaditi od te gamadi
  • Gringo
    844
    Meni to paljenje transparenta nije nikakva akcija... Nikakav naš BLAM kako su neki pisali

Zaštitarska akreditacija za teren, možeš unijeti Haubicu ako želiš, ogroman prostor ispod sjeverne tribine i transparent ti je na tacni..

Mijenjaj zaštitarsku službu, nije ovo prvi propust..
  • Neron53
    2.6k
    Pamti pa vrati....
  • Bruh
    1.2k
    Ovo dosl nije ni akcija kolko je sam klošarski
  • über alles
    2.7k
    Potez na razini cska sofije
  • Pacho
    16.6k
    Ne zanimaju me inace previse ta ultras nadjebavanja, ali ove partizanske metode vec prelaze u terorizam. Ic palit nesto te velicine kada se iznad toga nalazi par tisuca ljudi je za visegodisnju zatvorsku kaznu. Jedno je kad npr. nekoga onako zajebes s bakljama, a drugo izazivat pozare na jebenom stadionu. Ove bi pravosude trebalo ugaziti bas zato da bi se zaustavila eskalacija, jer ce netko izgubit glavu radi tih kurcologija.
  • GOAT
    6.5k
    terorizamPacho

Doslovno to. Jedna greška u spajanju tog sranja je dovoljna da se napravi ogromna šteta tribini a da ne pricam dalje
  • prefontaine
    8.6k
    "Torcida je imala nekoliko "tajnih agenata" koji su, pretvarajući se da su zaštitari, ušli pod Sjever, postavili baklje s odgodom ispod transparenta i tako kasnije izazvali požar"

Može li mi netko objasniti kako ući na stadion pretvarajući se da je zaštitar?
  • Markelo
    3.7k
    Magarad je donijela te partizanske i klošarske akcije i na našu scenu. Treba se sada i tome prilagodit
  • Frizura Robija M
    140
    Na stranu nadjebavanja i navijačke akcije, al realno ovo je ogroman sigurnosni propust, jel od strane policije ili redara, koji je mogao imati ozbiljne posljedice i zbog toga treba netko odgovarati. Jel teroristi s juga uopće mogu pojmit takvu mogućnost? Ili ne bi imali ništa protiv da je situacija izmakla kontroli? Šta je iduće, špricanje benzinom dronom i bacanje šibice? Hehe zapalili smo vam zastave i transparente. I pola navijača. Hehe.
  • serbus
    6k
    Treba jedan novi Borongaj pa će bit mir na 20god opet. Nikakve bile noći,kurci,palci u okolici,nikakvi dph sve na tvorničke postavke.

Zadnja dva derbija ih ubijemo ali priča se o tim spačkama. Topovski danas vol2 u odmosu na sve ostale grupe.

Više opreza uljulali smo se u toj snazi koju imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.