• Thor
    2.5k
    O vrnul si se? :cool: ne znam,pitam? Cul sam pa sam htel samo potvrdit ako netko zna.
  • Marko 6969
    0

DPH Zagreb
    9. svibnja 2021.
    ·
    Održana izborna skupština DPH Zagreb❗️
    U petak, 7. svibnja 2021. godine u Bajdinom domu održana je izborna sjednica Skupštine Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu.
    Predsjednik Društva Edo Anlar otvorio je sjednicu Skupštine i pozdravio prisutne članove, a izvješće o radu podnio je dopredsjednik Društva Ivan Princivali, koji se osvrnuo na aktivnosti i rezultate DPH Zagreb koje u metropoli djeluje od 1949. godine i u svom radu ima puno uspjeha, naročito u ovoj godini koja je po mnogočemu rekordna (broj članova, donatora itd.).
    Dosadašnjem rukovodstvu Udruge dana je razrješnica te je gotovo jednoglasno izabrano i novo vodstvo na mandat od četiri godine. Za predsjednika je ponovno izabran Edo Anlar, za dopredsjednika Vladimir Kordić, dok je tajnik ostao i dalje naš Luka Šimunić.
    Svim sudionicima Skupštine i članovima zahvaljujemo na dolasku i radujemo se budućoj suradnji, a sve članove pozivamo da nam se pridruže aktivnim sudjelovanjem u radu Udruge ili konstruktivnim prijedlozima za unaprjeđenje rada Društva.
    Idemo dalje, samo jako, za veliki Hajduk ❤️
  • Ličani1986
    1.3k
    Di su moderatori, brišite ove gluposti tovarske tematike, hvala
  • Gradina
    15
    Daleko je sunce :scream:
  • JMastermind
    1.5k
    Pogledajte druge teme prije nego vristite, tekst je kopiran s neke objave, u smislu da je taj izabrani predsjednik vlasnik neke firme vlasnik firme s kojom Plavi korner surađuje. Decko je okej.
  • Gradina
    15
    da, dečko sa brojen 69 u imenu (vjerojatno ima 13 godina jer to samo tom uzrastu može bit smišno) i s jednom objavom, koji se priključia prije 10 dana objavu završava sa:
    Idemo dalje, samo jako, za veliki Hajduk ❤️Marko 6969
    bez dodatnog komentara na kraju objave, naš je nema šta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.